- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
adika4444 #22465 üzenetére
Normálitlanul röhejesen drága van nekik 5G-s, ráadásul nagy. otthonra jó, de hurcolászni nem. Chateau-ból van nekik. Ja. A többi ilyen vackuknál is úgy van, hogy nem igazán lehet rábízni, hogy melyik LTE sávon menjen. Ha automatán van, sokszor kapaszkodik olyan sávba, amin alig van térerő, pedig közben van egy másik, ami sokkal jobb. Én fixre állítottam. PIN-t meg eleve kikapcsoltam, mielőtt beleraktam a sim-et, így indításnál biztos felmászik hálóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest