- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lionhearted #21547 üzenetére
+ #21548, Kicsirics77
köszönöm a válaszokat. terveztem lefrissíteni, láttam, hogy nem a legújabb a környezet, de akkor előreveszem. ettől még az interface-nek ott kellene lennie, amit hiányolok, mert hozzáadni nem tudok. megnézem mindenesetre a friss verzióval. Skori leírása is teljesen jól működik, még hasonló felülettel, neki ott az interface, ha jól láttam.#21546, gF
nagyon köszönöm a felajánlásod, értékelem. viszont mindenhol azt olvastam, hogy tiszta lappal induljak, így erre indultam. már elég sokat olvastam, meg állítgattam ahhoz, hogy akarjak visszafordulni, így def configot már nem raknék vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest