- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #19236 üzenetére
Sajnos nincs VLAN-képes hálózati eszköz a Mikrotik körül, de amint nézem a leírást (rettenetesen elfelejtettem az eszköz alapvető kezelését is...) két Ethernet-port van rajta. A nem használt kettes számún nem tudok bejutni a konfiguráláshoz/frissítéshez?
Keresgéltem az mgmt-re, de tavaly szeptemberi és 2021 decemberi utalást találtam csak rá, de nem igazán ilyen kérdésre irányult.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mikrotik routerek
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vicces képek
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest