Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
jerry311
üzenetére
a képen látható bedugott kábel másik vége LC, ez akkor pipa

anno valaki ráírta az egyik szálra, hogy "BAL", így azt dugtam be baloldalra (a 11 feliratú portba). az ellenoldalon lévő kábelen nincs ilyen jelölés, így azt mindkét kombinációban próbáltam, de egyik esetben sem volt link.
annyi, hogy az a kábel asszem narancssárga, ez meg citrom. mintha azt olvastam volna valahol, hogy az optikai kábeleknél ennek is van jelentősége - ha igen, akkor ez lehet hiba?#15722 iceQ!
honnan látom, hogy az enyém melyik?
az egyik oldalon most egy régi HP ProCurve switch van, a másik oldalon egy Mikrotik CRS106-1C-5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Update 12.20. 00:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold