Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamarel
senior tag
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Ha a második mobilnet, akkor azon nem lesz publikus ip címed, így ez nem is kérdés.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Több MX rekord is megadható, vagy mutathat másik tartománybeli címre, és ott a CNAME rekord is. Én mindenképp úgy csinálnám, hogy a tartalék is mindíg aktív befelé. Kivéve, ha van forgalomkorlát.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Üzleti csomagok, saját AS...
Ha az túl drága, akkor dyndns. -
amargo
addikt
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Én pont pár hete hónapja írtam róla, hogy miként csináltam meg. Nálam 2 eszköz van a router-en jön be az optikai és egy wAP-tól külön vlan-on jön az LTE is. netwatch pedig figyeli a fő ISP-t, hogy működik-e, ha nem, akkor LTE-re kapcsol, majd vissza, ha megjavult.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold