Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Ahogy a kolléga is írta a PCC a járható út, viszont ha nem egyforma a két kapcsolat, akkor pl a nagyjából (minél kisebb számokkal leírva, és én az upload sebességeket vettem inkább alapul) hasonló X : Y arányszám alapján létre lehet hozni X + Y darab PCC szabályt és ebből X darab az egyik connection-mark-ot teszi rá a kapcsolatra (ISP1_conn), míg Y darab a másikat(ISP2_conn). Tehát a példa alapján így kell módosítani:
...per-connection-classifier=both-addresses:[X+Y]/0......per-connection-classifier=both-addresses:[X+Y]/1.........per-connection-classifier=both-addresses:[X+Y]/[X+Y-1]...Valamint lehet játszani,ha jól emlékszem, a classifier típusával is, nem csak a both-adresses van. -
válasz
jerry311
üzenetére
Én ezek alapján kipróbáltam otthon:
https://www.youtube.com/watch?v=p2XliQ2nf8M
https://help.mikrotik.com/docs/display/ROS/Firewall+Marking#FirewallMarking-Example3(PCC)Hátrány: Csak az egyik kapcsolatra működik a fasttrack
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold