- Mobil flották
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
szerintem jó lennél, az egyiken bekapcsolod a CAPsMAN-t és mindkettőt egyszerre tudod vezérelni.
a WiFi képességek? erős közepes. lehetne gyorsabb is, meg erősebb is, de bőven vállalhatódedikált AP-nak nézhetsz pl egy cAP ac-t, kb hasonló árban van, mint a hap ac2, szerintem szép, designos cucc, jól mutat
-
Kroni1
veterán
mikro cuccok nem szépek, mondjuk ez a hap ac2 pont kivétel, kicsi és egész szerethető. mikrotik AP van pár, de nem olcsóbbak, inkább drágábbak nála. Amúgy én adnék esélyt custom fw vel az asusnak, azzal megtaltosodna. És amugy a 65P egy jó router, annál esélyes hogy az ac2 se lesz jobb wifiben sztem, max ha 2dbot veszel, de ennyi erővel lehet 2 asus is. Ja, az ac65p amúgy izmosabb hw-ben, hardveresen tudja a gbitet, a hap ac2 csak fasttrack nevü trükkös megoldással..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch V2 konzol csomag, Pro Controllerrel, Hori Split Paddel, szép állapotban + 2 Zelda
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- Grundig Fine Art-M hifi
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold