- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
szerintem jó lennél, az egyiken bekapcsolod a CAPsMAN-t és mindkettőt egyszerre tudod vezérelni.
a WiFi képességek? erős közepes. lehetne gyorsabb is, meg erősebb is, de bőven vállalhatódedikált AP-nak nézhetsz pl egy cAP ac-t, kb hasonló árban van, mint a hap ac2, szerintem szép, designos cucc, jól mutat
-
Kroni1
veterán
mikro cuccok nem szépek, mondjuk ez a hap ac2 pont kivétel, kicsi és egész szerethető. mikrotik AP van pár, de nem olcsóbbak, inkább drágábbak nála. Amúgy én adnék esélyt custom fw vel az asusnak, azzal megtaltosodna. És amugy a 65P egy jó router, annál esélyes hogy az ac2 se lesz jobb wifiben sztem, max ha 2dbot veszel, de ennyi erővel lehet 2 asus is. Ja, az ac65p amúgy izmosabb hw-ben, hardveresen tudja a gbitet, a hap ac2 csak fasttrack nevü trükkös megoldással..
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hálózati / IP kamera
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold