- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
válasz
Crowley #1039 üzenetére
amennyiben csak bondingrol van szo, akkor parancsolj
-
bacus
őstag
válasz
Crowley #1039 üzenetére
Ha tudod mit akarsz, akkor nem bonyolult. A baj, hogy 99% nem tudja senki mit akar !
(És ezzel jó pár évvel ezelőtt én is igy voltam. Bejött két darab szolgáltató, vettem egy soho 2 wan routert és vártam a csodát, ami elmaradt.., ott a loadbalancingen volt egy combobox, hogy milyen üzemet akarsz /load balancing, fail over, stb../, meg mellé egy max 20 szabályos acl, és szevasz. Aztán jött a mikrotik és rettenet sokáig próbálkoztam amig sikerült behangolnom.., sok a lehetőség, nem is csak egy jó megoldás van.)
MTCNA a minimum. A baj, hogy ide sok mangle szabály kellhet, ha jól emlékszem ezt az mtcna csak haloványan emliti, igy az mtcre ami e mellé még jól jöhet. De ez már idővel sok próbálkozással, utána olvasással, tanulással talán pótolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest