Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MtHq
tag
Igen-igen, azt írtam, hogy nálam is, 700 körül simán ment.. Felfelé a 200-at nem tudom, gondolom viszi, akkoriban 1gb/100mbps volt a vonal, most nemrégiben duplázták meg a feltöltést. A kontra oldalát a dolognak azért írtam, mert a kérdező wifit is szeretne, ez pedig csak kábeles cucc. De ár/érték arányban még mikrotiken belül is szerintem az egyik legjobb. Amint írtam fentebb is én olyan wifihez amire nem csak mikrotikek csatlakoznak (iskolai, otthoni, stb), nem tennék be mikrotiket, valamiért nem működnek olyan jól, csak "egymással". Inkább egy RB850Gx2 + mögé kötve egy AP. VAGY, mikrotik hardware, de openwrt-vel (ez meg kb ebben a kategóriában szentségtörésnek minősül...
) Ubnt eszközök lehetnek még jók, hardvere szinte azonos a mikrotikkel és openwrt (is) fut rajtuk. Pl. routerstation-ök, bár azokat még nem próbáltam, szemezgettem velük, de meg nem vettem végül egyet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest