- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
nálam ugyanez volt a helyzet, ''tanyán'' lakok (najó, nemkonkrétan tanya, de se vezetékes teló, se kábeltv), és a fibernet segített. tanyaközpontba szektorsugárzó antenna, háztetejére 2.4GHz-s antenna(15*20cm talán), 512/512-es előfizu, 11k+tréfa.
hát ugye az ára nemtúl baráti, de ez van, vagy a voda gprs
naigen, 512/512... az első felszerelt szektorsugárzóval is jóesetben 1/1Mbitem volt(rosszesetben 256), az új nagyobb teljesítményű felszerelése után pedig rendre 2.2 - 3.6Mbites sebességeket mérnek a tesztoldalak
tizen-huszonikszes-es pingek cs alatt, nagyritkán van kis (500-as ping) lag, de ezcsak egy pillanat erejéig (itt az angyalok hozzák a netet, perszehogy nemolyan stabil, mint az adsl/kábel). szóval kb a bme-kolisoknak szokott csak jobb pingje lenni mint nekem. eddigi legjobb letöltésem 380k/sec volt, sztem az ugye nemrossz
ha baján van fibernet(gondolom csakmár), akkor teló oda, és a mikrós megoldásra (opticon) rákérdezni.
ja igen, azért a környéken 15-20 előfizu szükséges hogy kiépítsék (drága a szektorsugárzó), magyarul különálló tanyára nemfogják bekötni
mégegy dolog, a 2.4GHz-s antenna vagy 12 Mbitet elvisel, szóval későbbi bővétésnél bármi megtörténhet -
Cimbalmos
csendes tag
Nekem egy évig volt Antenna RT-s mikrohullámom, de tavaly decemberben sikeresen Axelero kábelnetre cseréltem. Sajna akkor nagyon sokat szarakodott, és én ebbe untam bele. Nem tudom, hogy azóta változott-e, de akkor a support-nak nagyon korlátozott jogai voltak, ha valamiért nem ment a net. Nem indíthattak újra egyetlen szervert sem, csak max. a tornyot, ahonnan vettem a jelet. Így előfordult, hogy pénteken este elment a jel, és csak hétfőn, a pesti központ munkakezdésekor jött ismét vissza. Ennyit a 24 órás szolgáltatásról... Ha ez azóta változott, akkor vágj bele, mert mostmár a jel nagyon jó, ahogy hallottam, és nem is olyan drágák, mint akkor. Annak idején az 5 gigás csomagért havi tízet kellett fizetnem. Most ennyi a korlátlan az Axelero-nál, és karácsonyig megint akcióznak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest