- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
nálam ugyanez volt a helyzet, ''tanyán'' lakok (najó, nemkonkrétan tanya, de se vezetékes teló, se kábeltv), és a fibernet segített. tanyaközpontba szektorsugárzó antenna, háztetejére 2.4GHz-s antenna(15*20cm talán), 512/512-es előfizu, 11k+tréfa.
hát ugye az ára nemtúl baráti, de ez van, vagy a voda gprs
naigen, 512/512... az első felszerelt szektorsugárzóval is jóesetben 1/1Mbitem volt(rosszesetben 256), az új nagyobb teljesítményű felszerelése után pedig rendre 2.2 - 3.6Mbites sebességeket mérnek a tesztoldalak
tizen-huszonikszes-es pingek cs alatt, nagyritkán van kis (500-as ping) lag, de ezcsak egy pillanat erejéig (itt az angyalok hozzák a netet, perszehogy nemolyan stabil, mint az adsl/kábel). szóval kb a bme-kolisoknak szokott csak jobb pingje lenni mint nekem
. eddigi legjobb letöltésem 380k/sec volt, sztem az ugye nemrossz 
ha baján van fibernet(gondolom csakmár), akkor teló oda, és a mikrós megoldásra (opticon) rákérdezni.
ja igen, azért a környéken 15-20 előfizu szükséges hogy kiépítsék (drága a szektorsugárzó), magyarul különálló tanyára nemfogják bekötni
mégegy dolog, a 2.4GHz-s antenna vagy 12 Mbitet elvisel, szóval későbbi bővétésnél bármi megtörténhet
-
Cimbalmos
csendes tag
Nekem egy évig volt Antenna RT-s mikrohullámom, de tavaly decemberben sikeresen Axelero kábelnetre cseréltem. Sajna akkor nagyon sokat szarakodott, és én ebbe untam bele. Nem tudom, hogy azóta változott-e, de akkor a support-nak nagyon korlátozott jogai voltak, ha valamiért nem ment a net. Nem indíthattak újra egyetlen szervert sem, csak max. a tornyot, ahonnan vettem a jelet. Így előfordult, hogy pénteken este elment a jel, és csak hétfőn, a pesti központ munkakezdésekor jött ismét vissza. Ennyit a 24 órás szolgáltatásról... Ha ez azóta változott, akkor vágj bele, mert mostmár a jel nagyon jó, ahogy hallottam, és nem is olyan drágák, mint akkor. Annak idején az 5 gigás csomagért havi tízet kellett fizetnem. Most ennyi a korlátlan az Axelero-nál, és karácsonyig megint akcióznak...

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest