- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbalmos
csendes tag
Nekem egy évig volt Antenna RT-s mikrohullámom, de tavaly decemberben sikeresen Axelero kábelnetre cseréltem. Sajna akkor nagyon sokat szarakodott, és én ebbe untam bele. Nem tudom, hogy azóta változott-e, de akkor a support-nak nagyon korlátozott jogai voltak, ha valamiért nem ment a net. Nem indíthattak újra egyetlen szervert sem, csak max. a tornyot, ahonnan vettem a jelet. Így előfordult, hogy pénteken este elment a jel, és csak hétfőn, a pesti központ munkakezdésekor jött ismét vissza. Ennyit a 24 órás szolgáltatásról... Ha ez azóta változott, akkor vágj bele, mert mostmár a jel nagyon jó, ahogy hallottam, és nem is olyan drágák, mint akkor. Annak idején az 5 gigás csomagért havi tízet kellett fizetnem. Most ennyi a korlátlan az Axelero-nál, és karácsonyig megint akcióznak...

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest