- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Akkor ezt meg is beszéltétek.
Zárom.
-
Rover623
félisten
Mikrofon kéne?
Nem inkább egy kis körültekintés?
Igaz hogy régi, meg nem túl forgalmas, de pont témába vág...tessék használni! -
tread
csendes tag
Hi all,
Jelenlegi felállás szerint egy asztali mikrofont használok hangfalakkal, mivel olyan mikrofonos fej/fülhallgatót még nem találtam, amitől ne fájdult volna meg a fejem fél óra alatt. Azonban nem igazán tudom elég közel tenni a mikrofont, így sokszor emelt hangon kell beszélnem, hogy a többiek halljanak (mikrofon maxon, boost bekapcsolva windowsban).
Arra jutottam, hogy kéne szerezni egy fejre/fülre tehető mikrofont, kb, mint ami amúgy is szokott lenni a mikrofon+fejhallgató párosoknál vagy esetleg a mobilosoknál látható bluetooth headseteknél, csak nekem nem kéne rá a hangszóró.A probléma az, hogy a Sennheiser Hs/Hsp sorozatán kívül eddig nem találtam értelmeset, ez meg 100k+ HUF
Ha valaki esetleg tudna ilyet, az ne tartsa vissza. Egyébként főleg játékokhoz/ventrilozáshoz kéne.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horgász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest