- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Trust GXT 232 mikrofonom van jelenleg. Van hozzá egy [link] ilyen állványom.
Az állványt szeretném megtartani, viszont keresnék a GXT 232 helyett egy olyan mikrofont aminek van egy gombnyomásra mute funkciója. Nem kell hangerő tekerő, csak az a lényeg hogy egy mozdulattal tudjak némítani (az sem hátrány ha van valami visszajelzés, hogy ne hagyjam úgy ) .Alapból nem kell hiperszuper minőségűnek lennie, a GXT 232 is bőven elegendő volt nekem, akár egy picit gyengébb is lehet ha van benne ilyen funkció.
Ha jack dugós az még jobb lenne, mert akkor hangkártyáról közvetlenül tudnám felvenni a hangot, nem kéne állandóan a képet meg a hangot is külön indítgatni. USB sem kizáró ok persze.
Játékokat szoktam felvenni baráti társaságnak, nem kell nagy streamer karrierre gondolni, bár ez a szettből gondolom kiderült.Tudnátok néhány alternatívát ajánlani, utána olvasgatnék, csak annyi féle van hogy nem tudom merre induljak el.
Köszönöm!
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI SLI bridge
- Apple iPhone 13 Pro 512GB Graphite black Független, karcmentes, üvegfólia, magsafe tok, kábel 512 GB
- Zotac 3060ti eladó
- Félkonfig: I9 13900k+ Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi + 32GB G Skill 6600mhz+NZXT Kraken 280 AIO
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365u/16GB/256GB SSD/14"FullHD touch magyar bill. Garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest