- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Mennyire ördögtől való egy Rode Wireless Me mikrofont beszerezni otthoni PC használatra?
Tudom, hogy alapból nem az a felhasználási területe és gondolom lehetne jobb opciót találni, de nekem azért lenne talán ez ideális, mert 1,5 méterre egymástól 2 különböző helyen szoktam gép előtt lenni és mind a kettő helyen kellhet a mikrofon, ezért a karos megoldások eléggé kompromisszumosak.Lehet nem így működik a gyakorlatban, de így ha jól értem, akkor PC-be bedúgnám fixen az egyik felét, amikor meg használom magamra csíptetem a másikat és tök jó minőségben meglennék 5-6 órán keresztüli használatra, nem függetlenül attól, hogy a szobában épp hol vagyok?!
Vagy vakon vagyok és nem ez a jó irány?
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Trust GXT 232 mikrofonom van jelenleg. Van hozzá egy [link] ilyen állványom.
Az állványt szeretném megtartani, viszont keresnék a GXT 232 helyett egy olyan mikrofont aminek van egy gombnyomásra mute funkciója. Nem kell hangerő tekerő, csak az a lényeg hogy egy mozdulattal tudjak némítani (az sem hátrány ha van valami visszajelzés, hogy ne hagyjam úgy) .
Alapból nem kell hiperszuper minőségűnek lennie, a GXT 232 is bőven elegendő volt nekem, akár egy picit gyengébb is lehet ha van benne ilyen funkció.
Ha jack dugós az még jobb lenne, mert akkor hangkártyáról közvetlenül tudnám felvenni a hangot, nem kéne állandóan a képet meg a hangot is külön indítgatni. USB sem kizáró ok persze.
Játékokat szoktam felvenni baráti társaságnak, nem kell nagy streamer karrierre gondolni, bár ez a szettből gondolom kiderült.Tudnátok néhány alternatívát ajánlani, utána olvasgatnék, csak annyi féle van hogy nem tudom merre induljak el.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest