Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Mennyire ördögtől való egy Rode Wireless Me mikrofont beszerezni otthoni PC használatra?
Tudom, hogy alapból nem az a felhasználási területe és gondolom lehetne jobb opciót találni, de nekem azért lenne talán ez ideális, mert 1,5 méterre egymástól 2 különböző helyen szoktam gép előtt lenni és mind a kettő helyen kellhet a mikrofon, ezért a karos megoldások eléggé kompromisszumosak.Lehet nem így működik a gyakorlatban, de így ha jól értem, akkor PC-be bedúgnám fixen az egyik felét, amikor meg használom magamra csíptetem a másikat és tök jó minőségben meglennék 5-6 órán keresztüli használatra, nem függetlenül attól, hogy a szobában épp hol vagyok?!
Vagy vakon vagyok és nem ez a jó irány?
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Trust GXT 232 mikrofonom van jelenleg. Van hozzá egy [link] ilyen állványom.
Az állványt szeretném megtartani, viszont keresnék a GXT 232 helyett egy olyan mikrofont aminek van egy gombnyomásra mute funkciója. Nem kell hangerő tekerő, csak az a lényeg hogy egy mozdulattal tudjak némítani (az sem hátrány ha van valami visszajelzés, hogy ne hagyjam úgy
) . Alapból nem kell hiperszuper minőségűnek lennie, a GXT 232 is bőven elegendő volt nekem, akár egy picit gyengébb is lehet ha van benne ilyen funkció.
Ha jack dugós az még jobb lenne, mert akkor hangkártyáról közvetlenül tudnám felvenni a hangot, nem kéne állandóan a képet meg a hangot is külön indítgatni. USB sem kizáró ok persze.
Játékokat szoktam felvenni baráti társaságnak, nem kell nagy streamer karrierre gondolni, bár ez a szettből gondolom kiderült.
Tudnátok néhány alternatívát ajánlani, utána olvasgatnék, csak annyi féle van hogy nem tudom merre induljak el.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Diablo IV
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- DJI topic
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi