- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blacktrap02
újonc
Sziasztok!
A régi gépemnél volt egy olyan problémám hogy videóban halk voltam. Bementem a Vezérlőpult-Hang-Mikrofon-jelszint és felvittem az erősítést ilyen 50 re. Na akkor szinte kiabáltam DE nagyon búgott. Beletörődtem és most ittvagyok az ÚJ GÉPEMNÉL és UGYANEZ a baj. Az a fura hogy Ozone Rage st headsethem van és ugye abbol ha kihuzom a mikrofont(szvl mintha fejhallgato lenen) akkor videoban ugyanugy bug. Ha a gép hátuljábol kihúzom a mikrofon kábelét akkor meg teljesen semmi zugás....és még egy fura dolog. Amikor felviszem a mikrofonon a jelszint erősítést akkor valami iszonyatos bugás van még videón kivül is. Valaki segítsen mert nagyon idegesítő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest