- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Más zaj nincs, gépem is néma játék alatt is. Csak Discordra használom, hogyhogy nem akarok rákölteni egy vagyont (annyit nem érnek a haverok
), csak nem akarok szenvedni a piece-el. Jól néz ki az a Rode, csak nálunk nincs használtan, újan meg az is 30K
#930nuke7: nem szeretném, hgy belelógjon a monitorba, úgyhogy olyan 30-40 centire lenne a számtól + így nem hallatszik be, hogy lélegzek.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Keresek valami mikrofont Discord-hoz, amivel jobban hallanának, nem kiabálhatok, így meg a legtöbb mikrofont hangosítanom kell, de sok a probléma a piece-el, úgyhogy inkább költenék picit többet valami jobb mikrofonra. Eddig egy Massdrop-os Minimic-et használtam, de több fejesem van, és kényelmetlen mindig áttrakocsgatni + még 1 vezeték.
Szóval inkább asztaliban gondolkozok, visszaolvasgattam, és vettem egy YENKEE 1040-et, de nem vált be, ugyanolyan halk mint a Minimic. Mit ajánlanátok olyan 20-25k körül? Nem a hangminőség a lényeg, hanem hogy ne sisteregjen/ ne legyen háttérzajos, és ne kelljen magamra adni +30db-t piece-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest