- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vtomi2
őstag
Más zaj nincs, gépem is néma játék alatt is. Csak Discordra használom, hogyhogy nem akarok rákölteni egy vagyont (annyit nem érnek a haverok ), csak nem akarok szenvedni a piece-el. Jól néz ki az a Rode, csak nálunk nincs használtan, újan meg az is 30K
#930nuke7: nem szeretném, hgy belelógjon a monitorba, úgyhogy olyan 30-40 centire lenne a számtól + így nem hallatszik be, hogy lélegzek.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Keresek valami mikrofont Discord-hoz, amivel jobban hallanának, nem kiabálhatok, így meg a legtöbb mikrofont hangosítanom kell, de sok a probléma a piece-el, úgyhogy inkább költenék picit többet valami jobb mikrofonra. Eddig egy Massdrop-os Minimic-et használtam, de több fejesem van, és kényelmetlen mindig áttrakocsgatni + még 1 vezeték.
Szóval inkább asztaliban gondolkozok, visszaolvasgattam, és vettem egy YENKEE 1040-et, de nem vált be, ugyanolyan halk mint a Minimic. Mit ajánlanátok olyan 20-25k körül? Nem a hangminőség a lényeg, hanem hogy ne sisteregjen/ ne legyen háttérzajos, és ne kelljen magamra adni +30db-t piece-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA // ÚJ GAMER PC V01// INTEL i5-12400F // 16GB RAM // RTX 3060 // 1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Eladó 1TB HDD-k
- Thermal Grizzly AM5 Contact & Sealing Frame kifejezetten Ryzen 9000 processzorokhoz! ÚJ, BONTATLAN!
- 128GB M.2 SATA SSD, 18TB írás, csere is nagyobbra vagy SATA 2.5-re
- Withings Scanwatch 2 - 42mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest