Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

válasz nuke7 #1026 üzenetére

Olvastál rosszat róla?
    Először 10k körül gondolkoztam, aztán láttam hogy tesztek alapján(magyar első körben)
    semmi értelmes nincs, ezért kérdeztem itt is, rá de említettétek a samsonokat arra ránéztem. ott a kisebbet még bevállaltam volna, de a nagyobb már erősen kereten túl volt.
    Ezért elkezdtem nézelődni angol tesztek után, úgy mindig szélesebb a választék.
    Úgy botlottam bele a maono asztalijába. A márkáról sosem hallottam, rákerestem hogy magyarországon kapható-e, és amikor láttam hogy akciós a Mediában impulzív vásárlás lett a vége. A sokadik "decent és fantastic" jelző után amúgy is meggyőztek. a youtuberek pl. váltogatták a saját mikrofonjuk és a maono hangját, hogy megmutassák mennyire nem hallani különbséget a jóval drágább modellekhez képest. Félre ne érts nem azért kértem itt véleményt hogy utána nem foglalkozzak vele. de tény hogy eleve rosszul tettem fel a kérdést, két modell közül melyik a jobb, és nem írtam le az elvárásaim. Bocs a hosszúért!
    amint megkapom írok róla.

• Amur

addikt

válasz nuke7 #1024 üzenetére

Végül ezt rendeltem,(belebotlottam egy mikrofonos teszteket készítő youtuber oldalán) még nem jött meg majd írok véleményt:
    [link]
    20+ tesztet, youtube és íros olvastam róla, és mindenki azt írta hogy nem hogy azt tudja amit az árához képest kell, hanem még többet is.
    Nekem fontos volt hogy a mikrofonon is legyen poti, mert nem életszerű állandóan át alttabolni a saját programjába, és a legtöbb asztali mikrofonról lehagyják(pláne az 10ezer alatti kategóriában(olyan drága egy potméter..?), még állványt is kapok hozzá. Szerintem jó vétel.

• Amur

addikt

Sziasztok!
    elsősorban youtube gameplayekhez keresek mikrofont, mert a fülesen lévő mikrofon ugyan szépen rögzít, de zavar hogy nem hallom vissza a hangom, és igazából fülesre nem is lenne szükségem, a játék hangját a hangfalakból elég ha rögzíti a hangom sokkal fontosabb hogy tisztán szóljon.
    Érdemes az egyszerűbb samson meteorite-ot is megvenni(az állványon kivül van-e különbség minőségben?)? Ezt úgy látom mágneses rögzítésű, nincs jelentősége mert aránylag közel, max 20 centire lenne tőlem.
    ez az olcsóbb álvány nélküli:
    samson
    ez a drágább króm állványos:
    samson meteorite

Új hozzászólás Aktív témák