- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Olvastál rosszat róla?
Először 10k körül gondolkoztam, aztán láttam hogy tesztek alapján(magyar első körben)
semmi értelmes nincs, ezért kérdeztem itt is, rá de említettétek a samsonokat arra ránéztem. ott a kisebbet még bevállaltam volna, de a nagyobb már erősen kereten túl volt.
Ezért elkezdtem nézelődni angol tesztek után, úgy mindig szélesebb a választék.
Úgy botlottam bele a maono asztalijába. A márkáról sosem hallottam, rákerestem hogy magyarországon kapható-e, és amikor láttam hogy akciós a Mediában impulzív vásárlás lett a vége. A sokadik "decent és fantastic" jelző után amúgy is meggyőztek. a youtuberek pl. váltogatták a saját mikrofonjuk és a maono hangját, hogy megmutassák mennyire nem hallani különbséget a jóval drágább modellekhez képest. Félre ne érts nem azért kértem itt véleményt hogy utána nem foglalkozzak vele. de tény hogy eleve rosszul tettem fel a kérdést, két modell közül melyik a jobb, és nem írtam le az elvárásaim. Bocs a hosszúért!
amint megkapom írok róla. -
Amur
addikt
Végül ezt rendeltem,(belebotlottam egy mikrofonos teszteket készítő youtuber oldalán) még nem jött meg majd írok véleményt:
[link]
20+ tesztet, youtube és íros olvastam róla, és mindenki azt írta hogy nem hogy azt tudja amit az árához képest kell, hanem még többet is.
Nekem fontos volt hogy a mikrofonon is legyen poti, mert nem életszerű állandóan át alttabolni a saját programjába, és a legtöbb asztali mikrofonról lehagyják(pláne az 10ezer alatti kategóriában(olyan drága egy potméter..?), még állványt is kapok hozzá. Szerintem jó vétel. -
Amur
addikt
Sziasztok!
elsősorban youtube gameplayekhez keresek mikrofont, mert a fülesen lévő mikrofon ugyan szépen rögzít, de zavar hogy nem hallom vissza a hangom, és igazából fülesre nem is lenne szükségem, a játék hangját a hangfalakból elég ha rögzíti a hangom sokkal fontosabb hogy tisztán szóljon.
Érdemes az egyszerűbb samson meteorite-ot is megvenni(az állványon kivül van-e különbség minőségben?)? Ezt úgy látom mágneses rögzítésű, nincs jelentősége mert aránylag közel, max 20 centire lenne tőlem.
ez az olcsóbb álvány nélküli:
samson
ez a drágább króm állványos:
samson meteorite
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest