- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Kempetlen #480 üzenetére
igen, ezeknek kicsi a jelszintje, mint kb. az összes jack-es mikrofonnak...
erre megoldás lehet egy USB-s mikrofon, vagy a külső interface, ahogy írod te is, XLR kábellel.
De amúgy az UM2 is elég jó már, nem kell ezért umc202-t venni...(lásd előző hsz.)
én is két hangkártyát használok amúgy (hármat, ha a samson G-track-et is beleszámolom) - a behringer az elsődleges és ugye a samson G-track szintén USB eszköz és még van egy HiFi USB DAC-om / interface-em, a topping D10
(mozi, tv, hifizésre azt használom, egyszerűen csak váltok)
-
nuke7
veterán
válasz
Kempetlen #477 üzenetére
persze, az a zalman nem olyan rossz mikrofon
a pop-filter mindenhol opcionális, nincs egybeépítve a mikrofonnal - vagyis még nem láttam olyat
(és a képeknél látszik is, hogy külön felszerelhető
)
Ja, igen. Eggyel magasabb árketegóriára gondoltam Trust usb-s miki esetében.
-
nuke7
veterán
válasz
Kempetlen #474 üzenetére
Hát, egy pár dolog:
1) ennyi pénzért hatalmas előrelépésre ne számíts, inkább azért jó az asztali mikrofon, mert szabadabban mozoghatsz, és lehet, hogy van monitorozási lehetőség (fejes csatlakoztatásával közvetlenül is hallhatod, hogy mit mondasz pl.)
2) én úgy láttam, hogy a soundblaster z-hez jár egy elég jó mikrofon
(vagy csak ebay-en..?) de ha usb-s mikrofont használsz, akkor a hangkártya mellékes, nem számít.
3) én esetleg olcsóbban néznék, pl. ez is jobbnak tűnik.
vagy ugyanaz, amit te néztél ki, pop filter nélkül szintén olcsóbb.
(de én az elsőt javaslom..)
Vagy esetleg ha 3,5mm-es jack-es asztali mikit szeretnél mindenképp.
A trust azért egy megbízhatóbb márka, és amúgy asszem az
usb-s mikrofonja nem is olyan rossz belépő szinten. -
Kempetlen
tag
válasz
Kempetlen #472 üzenetére
Bocs, elsőre leírhattam volna kicsit pontosabban is a körülményeket... Szóval fölöttem van egy tetőtéri lambéria rész, amiről le tudom lógatni a mikrofont, így nem szükséges állvány és semmi egyéb. Ha USB-kábeles, az lehet rövidebb is, mert azt be tudom dugni a monitorba. A hangkártyám amúgy egy Sound Blaster Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest