- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
#16820480 #606 üzenetére
Működhet akksival, igen, de szerintem be fog hallatszódni sokminden... ha pl a tv és közted lenne félúton az már valsz. eggyel jobb lenne.
a mostani tech szinten amit szeretnél viszonylag drága, és a headset eddig a legjobb megoldás ami olcsó és egyszerű és biztosan jól működik.... -
nuke7
veterán
válasz
#16820480 #600 üzenetére
azok nem szűrnek semmilyen hangot, azt vagy szofteveresen kell megoldanod vagy drágább hardverrel - távolabbról veszik fel a hangot normálisan mint a többi mikorofon, de nem irányítottak. Tehát arra, amire neked kellene nem jók.
(#601) geresics: hát a boya-t mondanám, de az elemes... miért baj az?
(meg kicsit alacsonynak tűnik a keret..)
-
nuke7
veterán
válasz
#16820480 #598 üzenetére
mennyit szánsz rá?
ez olyan 100 000 forint körül van.van amihez webcam is van, kicsit drágábban.
vagy ugye nézegetheted a korábban említett puska mikrofonokat is, bár ezek mindegyike vagy USB vagy XLR csatis sztem...
-
nuke7
veterán
válasz
aclandiae #585 üzenetére
hát vagy Rode video mic + kábel
vagy már kábeles verzióesetleg olcsóbban egy Rode full szett.
-
nuke7
veterán
Ez most 10k helyett csak 7, szerintem enyniért nagyon megéri
Vagy más kialakítás, szintén 6-7k körül.
-
nuke7
veterán
hát attól függ, hogy az alaplapodon milyen csatlakozó van - DE! én mindenképp USB-s mikrofont vennék, egyszerűen sokkal jobb minőségük van.
Elméletben persze működik, hogy a rózsaszín csati-ba megy a miki, a zöldbe meg a füles
(én egyik linkelt mikit se ajánlanám jó szívvel..) -
nuke7
veterán
Hát két ( három ) észrevételem van:
1) szerintem az állvány nagyon drága és felesleges is az USB kabel miatt - 6 ezer forintért már lehet ugyanilyet venni
2) szerintem a 6 ezer forintos pop filter is nagyon drága, ilyesmit max fele ennyiért vennék, de alapvetően jó mikrofon beállítással nincs is rá szükség... ( esetleg egy szivacsosat tennék a mikire ha nagyon kell)
3) Hogy fogod az esi mayat összekötni a hangfaladdal? Vagy csak fejest használsz majd?
-
nuke7
veterán
válasz
monchichi20 #566 üzenetére
amire neked kell, ott szerintem nem lesz különbség, érdemes az olcsóbbat venni.
-
nuke7
veterán
válasz
monchichi20 #564 üzenetére
mindjárt nézek neked valami jó kis szettet:
tudsz állványt venni magyarországon 6k körül:
https://www.conrad.hu/hu/asztali-karos-mikrofonallvany-renkforce-ad-20-1196095.html
+
a trust gxt 242-vel meg 30 alatt meg is vagy cakk-pakk. -
nuke7
veterán
válasz
monchichi20 #562 üzenetére
a kar kb. 90cm, simán lehet hajtogatni, ha az asztal szélére rakod akkor egy 40cm-t biztos tudsz vele hozni - vegyél akkor egy olyan tartóval szerelt szettet és jó is vagy
-
nuke7
veterán
válasz
monchichi20 #560 üzenetére
a karral könnyebb jó pozícióba hozni, 20cm-nél ne legyél távolabb a mikrofontól szerintem amúgy, mert akkor nagyon zajos lesz.
A felsoroltak közül a legolcsóbb is megteszi amúgy -
nuke7
veterán
válasz
Geresics #554 üzenetére
én rode-ban még nem csalódtam, a Lavalier Go
vagy a smart Lav+ tuti jó vétel így 20 körül itthon. -
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
válasz
xundyingx #549 üzenetére
óóó ennél van olcsóbb ami elég jó erre a célre ami neked kell
A trust GXT 252+ szett-ben minden benne van, ami kellhet, és még olcsóbb is, mint amit kinéztél.
Esetleg a GXT 256 még praktikusabb is a rajta lévő kezelőszervek miatt
És ha a Razer-t szereted, ennyiért már Seiren X is van, füles hangerőszabályzóval meg némító gombbal, ami szintén hasznos lehet. és elég jó hangja is van.
(#548) geresics : sajnos ebben nem tudok segíteni, ezzel nincs tapasztalatom... hátha másnak van.
-
nuke7
veterán
válasz
Bigemperor #546 üzenetére
a második konkrétan ugyanaz szerintem mint trust mantis, csak más címkével de hosszabb a kábellel (1.5m vs 2.5m), tehát praktikusabb, jobban el tudod helyezni / vezetni a kábelt.
-
nuke7
veterán
válasz
Bigemperor #543 üzenetére
Lehet, hogy neked egy headset lenne a legjobb megoldás..?
Amúgy 11ért ez egy egész jó kis szett. Vagy a tesója, kicsit más design-al.Vagy 18-ért audiotechnica, ami tényleg nagyon kicsi és valsz mégis jobb minőségű mint az előzőek.
-
nuke7
veterán
válasz
Bigemperor #541 üzenetére
stream-hez / játékhoz egész jók amiket itt írtunk eddig, viszont felvételhez én mindenképp javasolnék neked egy külső interface-t és mondjuk egy BM-800-at. (ez kb. 20 körül van, de nagyon megéri ennyiért
)
-
nuke7
veterán
ennyiért, egy 50nm-es teremben felvenni a csoportot normális minőségben felejtős...
20 ezer körül lehet ebay-ről rendelni jó minőségű, jack-es shotgun típusú mikrofon-t, amivel ha elég közel vagy és mindig követed a beszélőt, jól járhatsz.
Ugyanez van kb. ugyanennyiért alza.hu-n is, vagy van usb type-c csatlakozóval is.
vagy nézhetsz még usb-s konferencia mikrofonokat is, de abból is valsz. kettő kellene és egy gép amihez csatlakoztatod őket... Ez akkor működik ha körbe ülnek leginkább.
ennél olcsóbban ott a telefon beépített mikrofonja.
-
nuke7
veterán
ezek a fejhallgatók, ezeket a problémákat oldják meg nálad:
- nem fog behallatszódni ha valaki másfél méterre beszél tőled (meg az utca hangok se, csak szélsőséges esetekben)
- nem kell fejhallgatót cserélgetned zenéhez, játékhoz, webkonf-hoz, stream-hez, stb.
- nem kell plusz egy eszközt tenned az asztalra - vagy állványt - nem zavar be a látványba
- nem kell zajszűrő szoftvereket keresgélned, (vagy drága célhardvert venni)dehát nyilván te tudod, hogy mit szeretnél, de a studió mikrofonok tipikusan olyan környezetre vannak tervezve, a headset-ek meg másmilyenre...
amúgy az ajánlott mikrofonok USB-sek. -
nuke7
veterán
akkor neked sennheiser / koss "gaming" headset-et kell nézned.
A drop-on most pont van koss gmr-54X 50 dolcsiért. Annyiért sztem megéri
vagy még nézheted a Sennheiser PC37X -et is, az 120 dolcsi. Mindkettő kifejezetten jó zenére, és a mikrofonjukra se lehet panasz. -
nuke7
veterán
Ha jól értem - mivel az elgato az az - USB audio interface-t keresel, nem csak sima mikrofont, ugye..?
Beépített zajszűrés szinte biztos, hogy nem lesz mikrofonban, azt szoftveresen tudod megoldani, vagy egy dinamikus mikrofont veszel, és sokkal közelebb teszed az arcodhoz mondjuk, amit még el tudok képzelni megoldásnak.
Talán az a legegyszerűbb, ha azt meg tudod oldani -
itt a forumon is nézett valaki nemrég egy samson q2u-t, az jó lehet neked is esetleg.
Vagy esetleg egy rode nt usb mini. Árat nem mondtál, ezek ilyen 35-50k között vannak.
Ha esetleg kifejezetten olcsót keresel arra is van pár ajánlat ha visszaolvasol kicsit. -
nuke7
veterán
popfilterből szerintem amit először találsz megteszi, azt nem kell túlbonyolítani.
Scissor arm-ból meg olyan vegyél amin 5/8-27 vagy 3/8-16 menet van, szerintem az is pár ezer forintból megvan. (max 5 talán)30 körül alzáról tudsz rendelni ESI MAYA-t ami tuti jó lesz neked pl.
(én behringer um2-t használok ami kb. ugyanannyit tud de ennyire minőségi cucc, az kifejezetten budget) -
nuke7
veterán
válasz
Norbi.Sz #518 üzenetére
én a behringer helyett lehet, hogy a Trust GXT 242-t venném amúgy - de nem rossz mikrofon a behringer se, csak biztos, hogy drágábban jössz ki, ha mindent külön veszel hozzá.
Ár érték arányban egyébként a mantis is jó.
A mantis-al egy árban egyébként ez a Youmic is jó vétel lehet, elvileg ezt kézi üzemmódban is lehet használni.
A YMC 1030 nem USB-s, arra figyelj.
-
nuke7
veterán
válasz
nemadom-meg #508 üzenetére
na, király, örülök hogy megoldódott!
-
nuke7
veterán
válasz
nemadom-meg #505 üzenetére
chipset driver-t probáltad?
-
nuke7
veterán
válasz
nemadom-meg #503 üzenetére
akkor win frissítés esetleg vagy alaplapi driverek...
-
nuke7
veterán
válasz
nemadom-meg #501 üzenetére
vannak mikrofonok, amik nem komptibilisek felfelé - tehát ha usb2 kell neki, akkor hármasban pl. rendetlenkedik...
amúgy kábelt probálnék cserélni első körben. Másodikban meg mikrofont...
meg lehet az is, hogy az alaplap azon az usb-n nem ad annyi kakaót, ami a fantomtápnak kéne (bár attól még kéne látnia...
) ... Ha nem elterjedt ez a hibajelenség a többi felhasználónál akkor én cseréltetném gariban.
-
nuke7
veterán
szerintem a miki bemenet sztereó, de valami beállítási probléma lehet, ha a mikiből jön a zaj... (ugye az is "hangszóró" csak fordított, tehát ha kimenetbe dugod, akkor csinál "zajt"..)
meg a trs és sztereó kiosztás szerertike-e egymást... jó kérdés. Nekem az iphone headset megy sztereóban sima kimenetről, de ugye az output a mikrofon esetében ezt nem tudom, hogy így van-e...
-
nuke7
veterán
nem tudom, hogy milyen jack-et adtak hozzá - ugye a nagy jack általában monó, mert az elektromos hangszerek monók, dehát ki tudja... a combinált jack-nek elvileg át kell vinnie a mono jelet is, de az már annyi konverzió, hogy így távolról nem mennék bele a találgatásba... (mert ugye a 6,3 -> 3,5 átalakító se mindegy, meg az se, hogy a 3,5 mibe csatlakozik, szóval... sorry, ehhez nem tudok hozzászólni, de azt el tudom képzelni, hogy a combo jack, átalakítón keressztül nem ad neki elég kakaót...)
-
nuke7
veterán
UM2 jó cucc, én szeretem
Azt mondom, hogy nem tudom, hogy "Kell-e"...
Ők azt írják, hogy nem kell, és biztos van olyan setup, ahol nem is kell
(és ugye elvileg a bm-800 sem "kell" de anélkül ótvar szar hangja van ...)
de ha megveszed az XLR-XLR kábelt ki tudod probálni nélküle és vele is. Aztán majd te eldöntöd(amúgy az átalakítók is rontanak a minőségen meg zajt visznek a rendszerbe)
-
nuke7
veterán
azt írják, hogy nem igényel fantom tápot... DE!
6,3 jack-en nem megy át a fantom táp, csak xlr-en.
Ezért én xlr-xlr-t használnék, kb. a legolcsóbb usb-s interface is megteszi ami tud ilyet és mivel a legtöbbön kapcsolható a fantom táp így ki tudod próbálni, hogy hogy jobb.(Ilyen kategóriás mikihez egyébként mindenképp érdemes venni egy külső interface-t, az integrált hangkártyák azért nem a legjobb minőségűek, még akkor se, ha elvileg nem kell fantom táp)
btw, a 802-vel az van, hogy az egy analóg mixer, nem USB-s, szóval amellett, hogy kicsit sok szerintem egy mikrofonhoz még nem is megfelelő neked
-
nuke7
veterán
Ha nem látsz G-track-et akkor a Trust Emita hasonlóan jó minőség és komplett szett - csakhát nem működik teljes audio interface-ként meg nincs annyi hardveres állítási lehetőség... (meg talán drágább is kicsit, viszont elég érzékeny, jó minőségű)
Vagy olcsóbban esetleg a Marrantz / Trust Gxt 242 amik USB-s plug-and-play mikik és jó minőségük van már -
nuke7
veterán
Most nagyon nehezet kérdeztél... ha hosszabb távra tervezel, mindenképp behringer-t vennék.
Nem is a mikrofon miatt elsősorban, hanem mert sokoldalúbb, jobban bővíthető / fejleszthető inkább... Egy nagyságrenddel jobb XLR mikrofont is rá tudsz tenni és jól fog szólni (még jobban), nem lesz szűk keresztmetszet.A G-track jó miki, és egyszerű. Ha nem akarsz később fejleszteni csak egy mindenes, jó mikrofon kell, nem akarsz állítgatni, stb.: Akkor G-track.
Nemrég vettem észre pl. hogy a behringer um2 + bm800 kombónak sokkal kisebb a alapzaja mint a G-track-nek és jobban is be tudom állítani emiatt felvételhez - persze a hangszíne viszont a G-track-nek jobb szerintem -
nuke7
veterán
válasz
Kempetlen #480 üzenetére
igen, ezeknek kicsi a jelszintje, mint kb. az összes jack-es mikrofonnak...
erre megoldás lehet egy USB-s mikrofon, vagy a külső interface, ahogy írod te is, XLR kábellel.
De amúgy az UM2 is elég jó már, nem kell ezért umc202-t venni...(lásd előző hsz.)
én is két hangkártyát használok amúgy (hármat, ha a samson G-track-et is beleszámolom) - a behringer az elsődleges és ugye a samson G-track szintén USB eszköz és még van egy HiFi USB DAC-om / interface-em, a topping D10
(mozi, tv, hifizésre azt használom, egyszerűen csak váltok)
-
nuke7
veterán
igen, azért ajánlom, mert ez kb. a BM-800 megfelelője, csak kapható magyarországon, viszonylag gyorsan elérhető. Kb. mindent adnak is hozzá, így majdnem azonnal használható.
A BM800-hoz néhány helyen adnak egy kis USB-s hangkártyát, de ahogy a videóban is mondtam , érdemes lehet egy behringer UM2-re beruházni, és XLR-XLR kábellel használni, mert nagyságrenddel jobb hangja lesz.
De jó is, hogy mondod! Ha valaki nem szeretne ennyi mindent venni, akkor a legolcsóbb usb-s mikrofon is ajánlható, a cmi-8000 és a Yenkee 1040 scout is, ahogy azt az előző hsz-ben írtam is
-
nuke7
veterán
válasz
Kempetlen #477 üzenetére
persze, az a zalman nem olyan rossz mikrofon
a pop-filter mindenhol opcionális, nincs egybeépítve a mikrofonnal - vagyis még nem láttam olyat
(és a képeknél látszik is, hogy külön felszerelhető
)
Ja, igen. Eggyel magasabb árketegóriára gondoltam Trust usb-s miki esetében.
-
nuke7
veterán
válasz
Kempetlen #474 üzenetére
Hát, egy pár dolog:
1) ennyi pénzért hatalmas előrelépésre ne számíts, inkább azért jó az asztali mikrofon, mert szabadabban mozoghatsz, és lehet, hogy van monitorozási lehetőség (fejes csatlakoztatásával közvetlenül is hallhatod, hogy mit mondasz pl.)
2) én úgy láttam, hogy a soundblaster z-hez jár egy elég jó mikrofon
(vagy csak ebay-en..?) de ha usb-s mikrofont használsz, akkor a hangkártya mellékes, nem számít.
3) én esetleg olcsóbban néznék, pl. ez is jobbnak tűnik.
vagy ugyanaz, amit te néztél ki, pop filter nélkül szintén olcsóbb.
(de én az elsőt javaslom..)
Vagy esetleg ha 3,5mm-es jack-es asztali mikit szeretnél mindenképp.
A trust azért egy megbízhatóbb márka, és amúgy asszem az
usb-s mikrofonja nem is olyan rossz belépő szinten. -
nuke7
veterán
szia, van több lehetőséged is.
+1) térmikrofon. ha csendes környezetben tudsz felvenni akkor ez is jó lehet, usb-s, 20 ezer.
-
nuke7
veterán
szívesen, cserébe egy youtube sub-ot megköszönök
https://youtu.be/BBypYFRe9kE -
nuke7
veterán
ezek közül én biztosan vagy a go mic-et vagy a superlux-ot venném.
a go mic szerintem sokkal sokoldalúbb és kisebb viszont a superlux valószínűleg optimális körülmények közöttt valamennyivel jobb hangminőséget tud produkálni. (ének, studio, stb.)
szoval neked samson go mic inkább. kb. akkora mint a meteorit, de annál sokkal jobb hangja van és több beállítaási lehetősége.
-
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #452 üzenetére
hát jó lehet, bár a kifejezett feladathoz nem biztos, hogy javasolnám... ki kell próbálni ha van rá keret
nem jó a https bizonyítványod és a .ro cím nem él... amúgy miért használsz ennyi külön stylesheet-et..? -
nuke7
veterán
válasz
Mike19871016 #450 üzenetére
1) vagy veszel egy keverőt és két headset-et és a keverőn állítod be a dolgokat
2) ennél egyszerűbb, ha egy mikrofont használtok.
azt nem értem, hogy mi a gond discord-al... -
nuke7
veterán
válasz
chopin42 #447 üzenetére
10 ezer alatt itthon kapható ez a mikrofon, sokkal jobb mint a telefon beépített mikrofonja, de számítógéphez nem hiszem, hogy jól használható lenne... Talán hosszabbítókábellel megoldható.
Ami tényleg jó lehet, az olyan 21-22ezernél kezdődik, rode video mic (me) de azt mondjuk géppel nem tudod használni... viszont tök jó puska karakterisztikájú kis mikrofon.
(valsz. a linkelt mikrofon lesz a neked legmegfelelőbb ebben a helyzetben...) -
nuke7
veterán
válasz
3.Aragorn #442 üzenetére
csíptetős-ben a legjobb ár érték arányú valsz a boya by-m1 lesz
szerintem meg tudod rendelni bőven 10k alatt ebay-ről, ha nem sürgős. -
nuke7
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #435 üzenetére
köszi, ezt bóknak veszem
-
nuke7
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #433 üzenetére
az annyival jobb, hogy közelebb tudod magadhoz tenni - mert kábeles - és így tudsz halkítani rajta de több háttérzaj lesz vele mint a Yenkee-vel. (nekem a nagy samson zajosabb sajnos mint a bm-800 pl.)
-
nuke7
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #431 üzenetére
nem rossz a samson se, de ha semmilyen felszerelésed sincs, akkor a Yenkee a jobb választás szerintem, és alza-n olcsóbb is.
samson is jó, de be fog engedni minden háttérzajt, tehát az csak akkor ajánlott ha nagyon halk környezetben tudod használni. De ha nem egyedül laksz vagy nem nagy házban akkor én nem azt választanám.
-
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #427 üzenetére
én akkor is inkább m1-t vennék, sokoldalúbb, de te tudod...
-
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #425 üzenetére
az lm10-hez nincs erősítő, tehát rövidebb a kábele és nem tudod adott esetben fényképezőhöz / kamerához vagy számítógéphez használni...
-
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #422 üzenetére
Szerintem akkor mobilhoz - és akár külön külső hangrögzítőhöz is -
ár/érték arányban a Boya by-m1 a legjobb, nekem bejött -
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #420 üzenetére
szerintem minden külső rögzítőhöz lehet mikrofont csatlakoztatni... melyikeket nézted?
zoom? -
nuke7
veterán
ez érdekes... ebben a kategóriában nem láttam jobb minőségű mikit amúgy...
mindegyik kínában készül, csak más van ráírva. Én egy éve használom és teljesen jó
ha meg mégse, ott az ebay / paypal buyer protection.
Ha jobb minőséget szeretnél, többet kell rákölteni. Ebben a kategóriában még a Trust-nál is a márkát fizeted meg... -
nuke7
veterán
ha van, (vagy veszel) XLR kábelt, akkor egy
BM-800 nagyon költséghatékony megoldás lehet neked, mondjuk nem tripodra tenném, de enyniért szerintem flexi tartóval együtt is tudsz venni...(és angliából még gyorsan és viszonylag olcsón is ideér
)
Ez kb. ugyanolyan, kicsit drágábban az alzától. Valsz. gyorsabban megkapod, és lehet, hogy jobbak a tartozékok. Szerintem itt is le kell cserélni a jack-xlr kábelt xlr-xlr-re -
nuke7
veterán
válasz
Dan-szan #403 üzenetére
a bm-800 egy külső hangkártyával nagyon jó vétel ilyen 20 forint körül - talán kicsit olcsóbban kijön mint a go-mic....laptop-hoz vagy asztali géphez usb-n csatlakozik, kvázi plug and play.
(telefonhoz nyilván nem)a helyzet az, hogy 10 ezer forint alatt kb. mindegy, hogy mit veszel...
Ha a beszédhang fontos, akkor esetleg egy Boya csíptetős jó lehet, de ezzel megint az van, hogy hangszert nagyon mókolva lehet szerintem vele rögzíteni. (ettől függetlenül, nagyságrenddel jobb, mint amiket linkeltél) -
nuke7
veterán
Shure-t azért nem ajánlottam, mert szűk a pattern amiben szedi a hangot - ez éneknél és hangszernél jó, általános beszédnél én úgy vettem észre, hogy kevésbé.
A kategóriában a Rode az egyértelmű nyertes, azért linkeltem, mert azzal tuti elégedett lennél, nincs kompromisszum. (mivel írtad, h inkább árban mész felfele, mint minőségben lefele)
A hyperX csilli-villi, de ugye kicsit más a kialakítása mint a rode-nak, azért javasoltam - a trust is jó választás már itt, kicsit olcsóbban.
30k körül az Auna 900-as széria kb. egy tuti jó választás, a 920 kifejezetten jó.
Az M-audio 45-ért szintén fullos, de azzal sokat kell játszani - a sok beállítási lehetőség miatt, nincs épp raktáron, de pont a lehetőségek miatt nagyon profi hangzást lehet elérni vele... Ugye ő már egy kvázi USB interface-ként működik. -
nuke7
veterán
nem biztos, hogy rosszabbul járnál vele, az állvány jól néz ki, mondjuk lehet, hogy kicsit drága...
Ha mindenképp egy tuti jó usb-s kondenzer mikit szeretnél, akkor a rode NT USB-vel nem fogsz mellévagy esetleg a hyperx Quadcast
Ezeket megtaláltam Alza.hu-n és szerintem tuti nem fogsz mellé egyikkel sem.
-
nuke7
veterán
válasz
Vismajor01 #383 üzenetére
erről azt írják, hogy a kábel lehet zajos, de valószínűleg jobb a minősége mint annak a trust-nak...
-
nuke7
veterán
válasz
Vismajor01 #378 üzenetére
zajos lesz, de használható...
-
nuke7
veterán
válasz
TigerCat #374 üzenetére
milyen a mostani és mi a baj vele..?
samson go-mic?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged