- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, oké, közben megtaláltam a topikban korábbról az ábrát, hogy mi a különbség a puska és a supercardioid karakterisztika között (amit szintén irányítottnak írnak mindenhol, azt hittem, hogy először, hogy az már szűkebb teret jelent).
Még a Rode VideoMic-et (ez vagy ez? az akksi a különbség köztük, meg a highpass filter?) írtad valakinek korábban, az árban beleférne, csak ez nem megy PC hangkártyával
Gondolom a hangkártya nem ad le tápot, szóval az első azért nem lenne használható, de a második elvileg sima 3,5-es jack csatlakozós és elemes.
Ezt mondjuk rátenném egy mini tripodra és le a tévéállványra, vagy alá a földre. -
Geresics
addikt
mert vettem már Audio-Technika ATR3350-t, ami nem csak hogy magától tönkrement, de többször elfelejtettem bekapcsolni, és néha meg úgy maradt, és lemerült. Az 10eFt volt, ami tökre pénzkidobásnak bizonyult...
Ehhez képest a König CMP-MIC8 mikrofon talán 1200Ft volt, nem kell bele elem, és tök jól működött, amíg el nem hagytam (kölcsönadtam). Vettem is beleőle még egyet, de az meg durván elkezdett torzítani, recsegni. Először akkor vettem észre, mikor rákötöttem a DJI Osmo Action-re, de utána kipróbáltam másba duva is, és mindenhol ezt csinálja...
Amúgy komoly dologra nem kell, a bukósisakba kell beraknom, és rákötnöm a kamerára. A külön hangrögzítő nem játszik, mert néha napokig megyünk, és a diktafont nem fogom pluszban nyomogatni, elég a kamerát, és összevágni meg tiszta szar mondjuk 30 perc videóanyagot 8 óra hanganyaggal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Horizon Forbidden West
- Autós topik
- PlayStation 4
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged