- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
mert vettem már Audio-Technika ATR3350-t, ami nem csak hogy magától tönkrement, de többször elfelejtettem bekapcsolni, és néha meg úgy maradt, és lemerült. Az 10eFt volt, ami tökre pénzkidobásnak bizonyult...
Ehhez képest a König CMP-MIC8 mikrofon talán 1200Ft volt, nem kell bele elem, és tök jól működött, amíg el nem hagytam (kölcsönadtam). Vettem is beleőle még egyet, de az meg durván elkezdett torzítani, recsegni. Először akkor vettem észre, mikor rákötöttem a DJI Osmo Action-re, de utána kipróbáltam másba duva is, és mindenhol ezt csinálja...
Amúgy komoly dologra nem kell, a bukósisakba kell beraknom, és rákötnöm a kamerára. A külön hangrögzítő nem játszik, mert néha napokig megyünk, és a diktafont nem fogom pluszban nyomogatni, elég a kamerát, és összevágni meg tiszta szar mondjuk 30 perc videóanyagot 8 óra hanganyaggal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napelem
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest