Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
YikeSS
tag
En nem szidom 1ik szolgaltatos sem, bar az elmult 10 ev alatt sosem ertettem mi visz ra valakit, hogy westelt vegyen, miert ellensege barki is a sajat penzenek.
Nekem kezdetben vesztel volt, mert ugye akkor meg csak az volt. Aztan jott a pannon, majd a voda.
Engem 1 dolog erdekel, hogy hasznalhato legyen a szolgaltatas, es hogy MINEL OLCSOBB.
Es ez egyertelmuen a veszteltmobilt rakja a sor vegere.
Az meg, hogy melyik bolt epp hogy nez ki, es melyik ugyintezo milyen, az teljesen vegyes mind3 szolgaltatonal.
Viszont a veszteltol sem kell hanyattesni, hogy mennyire szeretik az ugyfeleket. Az ilyen arany meg mittomenmilyen kartyak csak parasztvakitas. Nekem is volt, nem is volt jo semmire soha. Ami kedvezmenyt, egyebek kapsz erte annak sokszorosat meg lehet sporolni mashol.
Konkret eset:
Ismerosomnek tobb ceges vesztel elofizetese volt mar a kezdetek ota. Par evvel ezelott felhivta oket, es megkerdezte, hogy aruljak mar el, hogy hogyan lehet az, hogy annyi ev elofizetes utan, ha vesznek pl. 1 vodas feltoltokartyat, arrol olcsobban hivjak ezeket a ceges mobilokat, mint egymast halon belul.
Persze pingvinezes es mellebeszeles volt. Valtottak vodara, azota feleannyiba van nekik a telefon havonta, a vesztel meg havonta baszogatja oket, hogy mer mentek el, es nem jonnenenek vissza, kapnak ilyen-olyan kedvezmenyt, stb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest