Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• YikeSS

tag

En nem szidom 1ik szolgaltatos sem, bar az elmult 10 ev alatt sosem ertettem mi visz ra valakit, hogy westelt vegyen, miert ellensege barki is a sajat penzenek.

Nekem kezdetben vesztel volt, mert ugye akkor meg csak az volt. Aztan jott a pannon, majd a voda.
    Engem 1 dolog erdekel, hogy hasznalhato legyen a szolgaltatas, es hogy MINEL OLCSOBB.
    Es ez egyertelmuen a veszteltmobilt rakja a sor vegere.

Az meg, hogy melyik bolt epp hogy nez ki, es melyik ugyintezo milyen, az teljesen vegyes mind3 szolgaltatonal.

Viszont a veszteltol sem kell hanyattesni, hogy mennyire szeretik az ugyfeleket. Az ilyen arany meg mittomenmilyen kartyak csak parasztvakitas. Nekem is volt, nem is volt jo semmire soha. Ami kedvezmenyt, egyebek kapsz erte annak sokszorosat meg lehet sporolni mashol.

Konkret eset:
    Ismerosomnek tobb ceges vesztel elofizetese volt mar a kezdetek ota. Par evvel ezelott felhivta oket, es megkerdezte, hogy aruljak mar el, hogy hogyan lehet az, hogy annyi ev elofizetes utan, ha vesznek pl. 1 vodas feltoltokartyat, arrol olcsobban hivjak ezeket a ceges mobilokat, mint egymast halon belul.
    Persze pingvinezes es mellebeszeles volt. Valtottak vodara, azota feleannyiba van nekik a telefon havonta, a vesztel meg havonta baszogatja oket, hogy mer mentek el, es nem jonnenenek vissza, kapnak ilyen-olyan kedvezmenyt, stb.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák