- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
Ugyanilyen proccom van nekem is.
...az történt, hogy beállítottad a CPULockfree-t (enabled) a Jumperfree menüpontban, ez a szorzót 14-re rakja ami nagyon jó.Persze ha van hozá megfelelő memód...
A lényeg az, hogy legyen disabled-re állítva a CPULockfree ha nem akarod, hogy 14 legyen a szorzó.
Ennyi. -
Mike T.
tag
Közben ezt találtam, hátha segít, megpróbálom...
It allows you to lower down the CPU multiplier to 14 and further overclock CPU front side bus (FSB) in a wider range for better overclocking performance. System BIOS will automatically detect CPU to see whether the CPU supports CPU lock free feature. If so, the BIOS will allow you to choose default and 14 under Advanced>CPU configuration>CPU Lock Free. If not, the CPU lock free feature will not be seen in BIOS setup. Current CPUs like 3.4GHz, 3.6GHz and 3.8GHz will support this feature. Yet, when you flash the BIOS to P5AD2 BIOS version 1006 (or other new version bios for other P5 series), you will encounter CMOS checksum error. Please just enter BIOS setup after BIOS flash and load Setup Default to fix this problem. -
pegazus
senior tag
nah erre kíváncsi leszek
Képeket plzz! -
Szpájki
tag
-
Mike T.
tag
CPU-Z: Bővebben: link
Everest: Bővebben: link
A lap P4P800 SE. (és most megpróbáltam egy harmadik biost is, a 1008-ast-semmi változás)
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
linkelj lecci screenshotot. cpu-z + a mb-rol is. P4P800 S SE vagy P4P800 SE??
az asus meg elmehet. olyan tre oldalt csinaltak maguknak, a regi sokkal jobb volt... ez lassu+attekinthetetlen.
(#16) Mike T: inkabb a mailcmemre lecci, mert a tüzfalam gazos... vagy ~ Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
Bővebben: link ~ cpu support tablazat...
tudni kene hanyas bios van fent
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
hülyeseget irtam: Intel 865PE chipset to support 3.2 GHz+ P4 CPU & ez szerepel a lap spec.-ben is... sry.
-
atus7377
aktív tag
BIOS reset volt?
-
Mike T.
tag
A kérdésem a címben.
Beletettem az alaplapomba a 3,4-es procit, és ''csak'' 2,8-on fut. Mitől lehet?
Elötte 3,0 volt, és az rendesen 3 GHz-n ment. A lap P4P800 SE. A CPU-Z is csak 2,8-nak érzékeli a core speed-et.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest