Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
nagymocsok
üzenetére
Próbáltad már a D3D változatot? Mert ha a szegény integrált csodának van némi köze a direct3d-hez, akkor még az is elképzelhető, hogy jobban futna rajta, mint 2D-ben.
Egyébként valóban a processzor is - ahogy írták előttem - megfoghatja a játékot, bár ezt a meg-megállást szerintem valami laptop sajátosság okozhatja. Energiagazdálkodás, lassú vinyó, passz.
[Szerkesztve] -
consono
nagyúr
válasz
nagymocsok
üzenetére
A VIA C3-1000 jóval gyengébb mint a 600-as duron, kb a 400-450-es celeronnak felel meg a viás fórumok alapján, ez is lehet baj...
-
Lortech
addikt
Itt van némi képzavar, nem

A DirectX-nek szerves része a D3D, márha Direct3D-t értettél ezalatt. Esetleg DirectDraw 2D-re gondoltál?
szerk: a pagefile-t szerintem állítsd fixre, mert ha időközben kevésnek találja a windows, akkor az okozhat fennakadást, mikor elkezdi növelni magának.
[Szerkesztve] -
flugi
tag
válasz
nagymocsok
üzenetére
elvileg telepítésnél kérdezi (de most súlyos kétségek gyötörnek, lehet hogy az még az első diablo)
vinyó leállást az energiatakarékosság menüben.
a vinyó DMA módját is jól mondják: rendszer, ide csatolók, tulajdonságok. Ha PIO módban van, akkor minden mentés, eszközök közül az elsődleges ide vezérlő töröl, ilyenkor a gép újraindul, és megpróbálja DMA módban újra felismerni a vinyót. -
Pacák
senior tag
válasz
nagymocsok
üzenetére
Dma engedélyezve van a vinyónak?

-
Pacák
senior tag
válasz
nagymocsok
üzenetére
Esetleg autostarttal indul a játék, ha beteszed a CD -t?

Próbáld ki, hogy nem autostarttal indítod a játékot. (Tartsd nyomva a bal shift billentyűt, mikor berakod a diablo CD-t. Ha felismerte a gép a CD -t, akkor az asztalról indítsd el, vagy a Start menüből.) -
bolondember
MODERÁTOR
esetleg vmi driver gond?
-
flugi
tag
válasz
nagymocsok
üzenetére
nekem volt abból bajom, amikor csak directx-et használtam a diablóhoz, d3d-vel jobban megy.
A diablo sebessége elsősorban memória és vinyó, mert irgalmatlan sok grafikai adatot tárol. Ha a vinyód két kaland között energiatakarékosan leáll, és aztán mindig fel kell neki pörögni (amit megvár az egész játék), az is teheti ilyen szakaszossá a játékélményt. Nekem néha folyamatosan kerregteti a vinyót, egészen beteg hangokat tud belőle kihozni. (pl dúdol a vinyó amikor megyek, és elhallgat amikor megállok. elég idegesítő
) -
nagymocsok
csendes tag
Kaptam hasznaltan egy laptopot, Via C3 1000es proci, 384MB memoria, Via Twister nevu integralt videokartyaval (32MB memoria, a rendszerbol). A Windows XP gyonyoruen fut rajta, de a diablo2 idonkent (gyakran) szinte leall, a kurzor is csak baromi lassan mozog. 2-3 perc utan felbog a venti (mellesleg lehet, hogy a vinyo porog fel) Aztan felgyorsul a jatek, 5-6 masodpercig baromi gyorsan tortenik minden, aztan percekig normalis, majd kezdodok az egesz elolrol. Ennel lenyegesen gyengebb asztali gepemen (600as duron, 256 mega ram, 32 megas videokartya) annak idejen gyonyoruen futott.
Ami erdekes, hogy az allapot nem fugg ossze a terheltseggel, van, hogy 30 ellenfel kozt gyors, van, hogy a taborban lassu, es nincs jelentos valtozas a 800*600ban a 640*480hoz kepest. Diablonak termeszetesen beallitva, hogy csak 2Dt hasznaljon, grafika (eso, arnyekok) minimumon.
A windows egy 7 gigas particion van, amibol 4 szabad, a pagefile 500-1100MB. Van valami otlet, vagy inkabb adjam fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest