- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
pockány
csendes tag
Jó oké akkor lehet ezt is zárni NEM AKARTAM KÖTEKEDNI... ÉN SZERETEM A PROHARDVERT

-
Loretto
veterán
Nem tudom miért vagy felháborodva.Nincs minden tápnak külön topicja.Van a keresett tápodnak bemutatója (fel is lehet ám hozni a régi topicot), illetve van codegen topic is.
Az ilyen problémákat pedog a jogos moderálásban lehet jelezni.
Zárom ezt is. -
pockány
csendes tag
Hogy olvassak el 1700 hozzászólásból pont azt a részt ami értelmes
-
Szabesz
őstag
Azért (gondolom) , mert van ennek egy gyűjtő topicja Bővebben: link
-
pockány
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Oké de ha már mindenki olvata akkor nem bitos a feltett kérdére válaszolnak. És nem is volt ilyen topic amit én kerestem Se márkában Se típusban és engem ez érdekelt volna.
-
Bubu79
addikt
Ennek pedig szintén van egy!

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
pockány
csendes tag
Miért kell minden topicot BEZÁRNI. Az előbb értelmes módon csináltam egyet beleírtam hogy olvsatam a cikket rákerestem a fórumban is!! A topicban azt kértem volna mielőtt még be nem zárták volna hogy mondják meg a tápról a véleményt. mivel engem nem érdekel hogy más 10.000-os tápot akar vennie ezért nyitottam topicot. A kedves moderátoroknak nem kéne mindent bezárni várják meg az eredményt !!!kérem!!!. Köszönöm
Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest