- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
Üdv újra itt
Javaslom, amennyiben a procit nem gyújtjátok fel rituális keretek közt, bocsássátok licitre. Én tuti licitálnék rá
Amennyiben mégis a felgyújtás mellett döntötök, élő közvetítést kérünk, szakkommentátorral
Tudom, nem vicces a sztori, főleg Nektek, de a magam részéről már megnyugodtam, hogy visszatértetek
Láttam, egy későbbi hozzászólásban szó van a gari-kérdésről.
Én biztosan visszaküldeném: azért ez egy olyan hiba, ami mellett a gyártó sem mehet el szó nélkül. Nálatok ekkora hibát okozott; egy felhőszolgáltatónál (főleg, ha nem egyedi eset) óriási károkat (és presztízsveszteséget) tud okozni. Egyszer bizonyosodik be nagy (szakmai) nyilvánosság előtt, hogy előfordulhat ilyen, a világon nem vesz semmi komoly cég Epyc-et többé.
Illetve azért egy ilyen, adatsérüléssel járó hiba szerintem tesztekkel kimutatható kell hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest