Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mrots

junior tag

válasz Parci #151 üzenetére

Szerintem vagyunk itt egy paran, akik voltak mar hasonlo helyzetben es tanultak belole - eppen ezert tudjuk ma, hogy mit csinalhattunk volna maskeppen anno, hogy elkerulheto legyen hasonlo leallas. A kommunikacio szerintem ahhoz kepest, hogy ugy latszik egy meglehetosen szuk csapat dolgozik ezeken a portalokon, elviselheto volt. Mondjuk FB-n eleg toxikus a kornyezet, oda kar barmit kitenni de ertem, hogy out-of-band volt az egyetlen kommunikacio. A statikus landing page amit vegul kitettetek, nem tudom miert varatott magara eddig, ennel sokkal hamarabb ossze lehet takolni egyet, hogy legalabb az info kint legyen: lealltunk, tudunk rola, dolgozunk. Sot, igazabol azt sem ertem, hogyan nincs egy ilyen allandoan bekeszitve, ugrasra keszen? Egy olyan cegnel ami az online megjelenesebol el, gondatlansagnak vagy felelotlensegnek tunik, ha nincs ilyenje.

Igazabol a szemelyi kerdesek szerintem irrelevansak: mi kozunk hozza, hogy Gipsz Jakab vagy barki mas tovabbra is ott dolgozik-e vagy sem. Nem HR emberek olvassak az oldalakat, hanem IT emberek, oket sokkal jobban erdekli peldaul az, hogy mikeppen lehet egy CPU ugy hibas, hogy az automatikus mentes korrupt, de a kezi mentes nem, vagy az, hogy mikeppen lehet ugy korrupt egy mentes, hogy kozben honapokig hibatlan az eles adatbazis, amibe amugy folyamatosan megy az iras es rola az olvasas. Es ezek nem szarkasztikus kerdesek, hanem vagyunk paran, akik uzemeltetnek es mindannyian (de legalabbis azok, akik mar jopar eve) kivancsiak vagyunk arra, hogy a sajat kis szemetdombunkon kidolgozott mentesi - visszallitasi (es ugy altalaban a havaria) tervunk az vedett volna-e minket akkor ha velunk tortenik ez a konkret meghibasodas?

De meg az egyszeri Soska Joska is tanulhat belole aki eddig mondjuk a csaladi fotoalbumot csak otthon tartotta a NASon. Talan most elgondolkozik, hogy esetleg szinkronizaljon-e naponta / hetente a nagyszuloknel levo masik NASra es tegyen-e el a fiokba egy cold backupot is havonta.

Új hozzászólás Aktív témák