Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nekem is az említett DualOptical van, 2 éve vettem 14k körül. Az ára most is annyi ha kapni még valahol ez egyben jelzi is a minőségét, mivel ami két év alatt nem nagyon veszít az árából az azért nagyon jó lehet...
Igaz, hogy ebben két optikai érzékelő van és ezért eszméletlen pontos és képes gyors mozudlatok lereagálására de próbáltam én MS Intellimouse 1.1-et (egy időben minden CS-s azt dícsérte) nos nagyon jó kis egér az is de nem kaptam tőle ugyanazt a gyorsaságot, mint a logitechtől. Próbálj megrántani egy 3-4k körüli optikai egeret gyorsan az asztalon vagy egérpadon és nézd ahogy a kurzor megy össze - vissza. Nos az enyémnél ilyen nincs, pedig sima számítógépasztalon használom, semmi egérpad.
És a logitech fogása is jobban bejött de ez valószínű azért van mert ezt szoktam meg. És az 5 év garancia azért nem utolsó egy ~10-15k-ba kerülő egérnél, mivel nem valószínű, hogy ennyi idő alatt le fogod cserélni. Legalábbis én biztos nem.
Az egér volt az első Logitech cuccom a géphez, azóta ha vettem valamit (Kormány, Joystick) az általában logitech volt és sosem csalódtam bennük. A legjobb cuccokat csinálják.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest