- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
Lehetőségek:
1. Kidobod az egészet.
2. Szép csendben megőrülsz.
3. Anyázó leveleket írsz a jogtisztán megvett programod :) terméktanácsadásának, és ha még karbantartják, akkor esetleg a következő frissítésben már ki lesz javítva néhány a leggyakoribb elszállások közül. Ennek a lehetőségnek a valószínűségét elképzelheted te is, így marad a másik két lehetőség. :DDD -
laxius_
tag
Ez a kerdes engem is foglakoztat, mert nekem a tony hawk 2 nel van ez a hiba. Tulajdonkeppen ertem amiket irtatok valasznak, de mi a megoldas a problemara azon kivul hogy kidobom az egeszet? :)
-
Azért az sem kizárt, hogy tényleg az MSVCRT-ben legyen a hiba, de valóban lényegesen kisebb az esélye, mint a programhibáé. Egyébként hibás hardvernek is lehetnének ilyen tünetei, de az nem csak ezekkel a programokkal jönne.
-
umek
tag
Csá mindenki. Lenne egy kérdésem.
A problémám 2 játékkal fordult elő egymás után, többel még nem próbálkoztam, de nagyon idegesít.
Az egyik játék a Tony Hawk's Pro Skater 3 , a másik Max Payne. Mondom nosztalgia meg ilyenek, és jáccok egyet... Installálás megvolt, akarom indítani a gamet. Erre kiirja a geci, hogy
MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY, meg alá, hogy
Runtime error!
Program: elérési út
Abnormal program termination.
és ok...
Szal most nagy gondba vagyok, mer nem értem hogy mit szarakodik a gép.
a gép: amd xp1800+, 512 DDR (333), Ati Radeon 8500LE, Plextor író, Maxtor vinyók, meg egy SB Live. Az oprendszer XP.
Ja, meg néha kiirogatja az xp, hogy túl kevés a virtuális memória a gépben, ezért megnöveli a valamilyen fájl méretét... ez sem tetszik túlságosan...
Nem értem ezt az xp-t...
Ja, a játékok egyébként haver gépén mennek, igaz, hogy azon millenium van. Szóval várom a hozzászólásokat.
Köszi!
umek
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest