- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Yeti910331 #163 üzenetére
egy 4 megas s3 tobbmindenre eleg, mint gondolnad - btw ezek a szoftver-ek nem igazan a jatekra annak kielezve
privit lattam, csak meg enm jutottam el addig, hogy kiprobaljam valamelyik jatekot es erdemben tudjak valaszolni -
VladimirR
nagyúr
válasz
Yeti910331 #160 üzenetére
persze, hogy nem latja
a virtualis gepben egy 4 megas s3-ad lesz (asszem) -
VladimirR
nagyúr
hi
van valakinek otlete, hogy mi okozhatja a host gep fagyasat (hang megall, kep kimerevedik, csak reset-re van reakcio), amikor virtualpc-n (6.0.122.0) megprobalok merevlemezt formazni?
windoz-zal, mint guest os meg nem tudtam kiprobalni, viszont tobb linux disztribucional is ez tortent, mikor a virtualis lemezt megprobaltam formazni
valaszaitokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest