Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Netfone
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Emlékeim szerint a Toshiba laptopokon egy addon program rákérdez, hogy akarja-e az ember alvó állapotban tölteni a külső eszközöket. A MacBook mintha ezt natívan tudná.
Igen valószínűleg ez az eszköz messze stabilabb lesz, mintha egy sima asztali gép, amire fel kellett volna rakni a win8-at. Igazából a Win8-at ezekre találták ki. És ezeken az eszközökön hibátlanul működnek.
Azért a korlátozott wifi elérés üzenet kezd az agyamra menni... Most már végére járok ennek.
Egyébként az akksis üzemideje vmi eszméletlen. Nem gondoltam volna, hogy egy nem passzív hűtésű nem igazán tabletbe való HW ennyire jól gazdálkodjon az energiával.
Azért az nem mindig megy neki, hogy automatikusan váltogasson a kiegyensúlyozott és az energiatakarékos mód között. Mintha Microsoft-ék ezt az alapvető problémát XP óta képtelenek lennének megoldani...
Amit még mindig képtelen megoldani az a particionálás... Agyrém, hogy egy ilyen alapvető dolog, ilyen primitív funkció ennyire szarul működjön egy oprendszerben. Az OSX-ben azt csináltam, amit akartam. Nem kellett mindenféle 3rd party programmal hackelnem... Mindegy egy partíciót hagytam... Felhőbe mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest