- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Lehet félreértettél, minden irónia nélkül írtam a hozzászólást ténylegesen érdeklődési szándékkal. Igen, a linkelt dologról tudok de mint ahogy a cikk is írja ez csak annyit csinál, hogy nem dobja fel a rendszergazdai jogosultságra figyelmeztető és jóváhagyó párbeszédablakot az azt igénylő alkalmazások vagy műveletek futtatása során, amit egyébként is le OK-z az ember hanem automatikusan jóváhagyja. Mivel olyan sűrűn nem kapom az arcomba ezt a párbeszédablakot ezért nem is aktiváltam a szuper adminisztrátorságot, és nem is gondolom, hogy ez változtatna a helyzeten, de azért köszi!
-
Danecay
addikt
Erősíts csak rá bátran, nem vagyok valami nagy rendszergazda expert. Tehát azt mondod, hogy attól, hogy a Gépházban a felhasználói fiókom beállításainál a nevem alatt azt írja, hogy Rendszergazda, valamint a számítógép-kezelés/helyi felhasználók és csoportok NEVEM tulajdonságaiban szereplő tagság fülön is szerepel a HomeUsers mellett a Rendszergazdák kategória is, attól még nem vagyok rendszergazda? Hogyan lehetek akkor rendszergazda? Egyébként a létrejött rendszergazda fióknak is ugyanilyen tulajdonságai vannak.
-
Danecay
addikt
A legutolsó rendszerfrissítés után létrejött magától egy rendszergazda fiók is, nem tudom, hogy, természetesen rendszergazdai jogokkal, ugyanúgy mint ahogy az eredetileg használt fiók is az de ott sem engedi kapcsolgatni. Nem emlékszem, hogy lett volna feltelepítve bármilyen olyan program ami összefüggésbe hozható a dologgal. Többnyire az asszony használja a laptopot én pedig az asztali gépet, én kísérletezőbb típus vagyok a példának felhozott programra reagálva és megkockáztatom, hogy én magamnak az asztali gépre telepítettem hasonló progit, a laptopra szerintem nem, az asszony magától biztosan nem, nekem nem problémázik, az asszonynak igen.
Nem annyira lényeges valójában, nem nagyon szoktuk kapcsolgatni, csak feltűnt, hogy rendszergazdai joghoz van kötve miközben az vagyok, és ha nagyon más vírusirtót akarnék használni az úgy is kikapcsolja a Defendert. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Azzal a jelenséggel, hogy a Defendert nem lehet kikapcsolni sem rendszergazdai joggal felvértezett felhasználói fiókkal sem pedig Rendszergazda fiókkal mert arra hivatkozik a Rendszergazda kezeli mit lehet kezdeni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest