Hirdetés
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A legutolsó rendszerfrissítés után létrejött magától egy rendszergazda fiók is, nem tudom, hogy, természetesen rendszergazdai jogokkal, ugyanúgy mint ahogy az eredetileg használt fiók is az de ott sem engedi kapcsolgatni. Nem emlékszem, hogy lett volna feltelepítve bármilyen olyan program ami összefüggésbe hozható a dologgal. Többnyire az asszony használja a laptopot én pedig az asztali gépet, én kísérletezőbb típus vagyok a példának felhozott programra reagálva és megkockáztatom, hogy én magamnak az asztali gépre telepítettem hasonló progit, a laptopra szerintem nem, az asszony magától biztosan nem, nekem nem problémázik, az asszonynak igen.
Nem annyira lényeges valójában, nem nagyon szoktuk kapcsolgatni, csak feltűnt, hogy rendszergazdai joghoz van kötve miközben az vagyok, és ha nagyon más vírusirtót akarnék használni az úgy is kikapcsolja a Defendert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest