Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A legutolsó rendszerfrissítés után létrejött magától egy rendszergazda fiók is, nem tudom, hogy, természetesen rendszergazdai jogokkal, ugyanúgy mint ahogy az eredetileg használt fiók is az de ott sem engedi kapcsolgatni. Nem emlékszem, hogy lett volna feltelepítve bármilyen olyan program ami összefüggésbe hozható a dologgal. Többnyire az asszony használja a laptopot én pedig az asztali gépet, én kísérletezőbb típus vagyok a példának felhozott programra reagálva és megkockáztatom, hogy én magamnak az asztali gépre telepítettem hasonló progit, a laptopra szerintem nem, az asszony magától biztosan nem, nekem nem problémázik, az asszonynak igen.
Nem annyira lényeges valójában, nem nagyon szoktuk kapcsolgatni, csak feltűnt, hogy rendszergazdai joghoz van kötve miközben az vagyok, és ha nagyon más vírusirtót akarnék használni az úgy is kikapcsolja a Defendert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 26
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Tápos kibeszélő offtopik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest