Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Megtaláltam én is, de ez a készítő oldala lehet..
Virustotalon 43-ból két virusirtó ismerte fel.Remélem lesz rá megoldás a közeljövőben.
-
Osiris
őstag
Találkozott már valaki a ztetzerz.exe-vel a gépén? Nem tudom mi ez, de a fenti események óta (vírus bekapása és kiírtás) ez a ztetzerz.exe időnként összeomlik a gépemen. Jelenleg nyomozom, hogy mi lehet és, hogy kerülhetett ide.
-
Osiris
őstag
Közben kiderült, hogy a memóriában volt a vírus amit megtalált és valamiért nem tudta fájlhoz kötni. Minden boot után az a figyelmeztetés fogadott, hogy vírus van és mindig csak a memóriában található példányt irtotta ki. A teljes gép vizsgálat futtatása aztán megtalált 8 fertőzött fájlt a hdd-n, amiket ki is irtott. Azóta meg is szűnt a riasztás.
Egyébként a historyban is csak egy vírus név volt. Valahogy függetlenítette magát a tartalmazó fájltól a futó vírus. -
Osiris
őstag
Sziasztok!
A gépemen a Microsoft Security Essentials talált valami trójait, de csak a vírus típusát és nevét volt hajlandó elárulni, azt viszont nem tudom kideríteni, hogy miben találta, így most fogalmam sincs, hogy mit távolított el a gépemről. A karantén tartalmára is csak annyit mutat meg, hogy van benne egy xy trójai, de azt nem, hogy mi az. Meg lehet ez nézni valahol?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest