- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Alapból NINCS bekapcsolva a mappavédelem.Ha meg be van SEMMILYEN Progi nem férhet hozzá ezekhez, csak azok amelyeket a kivételek közé raksz.Ezt már kipróbáltam.Pl az asztalra SEMMILYEN progi nem rakhat ki ikont
Viszont szabályozni lehet, hogy ki férhet hozzá a védett mappákhoz, plusz TE is berakhatsz saját védett mappákat ha van olyan mappád amelyet nem akarsz, hogy bármilyen program is változtasson.
Egyébként meg semmi sincs kitiltva.
próbálom elmagyarázni.
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.