Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Alapból NINCS bekapcsolva a mappavédelem.Ha meg be van SEMMILYEN Progi nem férhet hozzá ezekhez, csak azok amelyeket a kivételek közé raksz.Ezt már kipróbáltam.Pl az asztalra SEMMILYEN progi nem rakhat ki ikont
Viszont szabályozni lehet, hogy ki férhet hozzá a védett mappákhoz, plusz TE is berakhatsz saját védett mappákat ha van olyan mappád amelyet nem akarsz, hogy bármilyen program is változtasson.
Egyébként meg semmi sincs kitiltva.
próbálom elmagyarázni.
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.