Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Lényeg a lényeg, hogy ez alatt a WD két hete alatt mostanra már oda jutottak, hogy a FF, a Chrome mindenféle idióta reklám meg felugró ablakokkal riogatta Őket
Ne haragudj meg érte, de a reklám és felugró ablakokat nem a Windows Defenderrel védik, és nem vírusírtóval. Hanem reklámszűrővel. Adguard ahogy a kollega is írta,az van edge ff és chrome ra is.Azt is igen helyesen írta,hogy a WD a tudatos felhasználók progija és ha valaki így használja az égegyatta világon nem sok gondja akad. -
törölt tag
Edge-el kellett volna használni.
Amúgy nálam így néz most ki a védelem:
1. Windows Defender ( Windows 10 Alkotói frissítés verzió) + Windows tűzfal
2. Malwarebytes Home Premium (élettartam licenc)
3. Adguard for Windows (élettartam licenc)A 3. önmagában is rengeteg szutykot kiszűr.
(#742) Jenne : A rövid válasz az, hogy a CU előtti még nem Modern UI-s verzió 24 óránként egyszer tette automatikusan. Az új verzió, nem tudom, de manuálisan van lehetőség 2-3 frissítésre is egy adott napon belül.
Viszont a Windows Defender sosem arról volt híres, hogy a legújabb adatbázissal a legújabb vírusok ellen menjen harcba, nem azoknak készült, akiket a Kaspersky, Norton és társai is éppen hogy megvédenek, ha megvédik egyáltalán őket.
A Windows Defender a tudatos felhasználóknak nyújt kellő védelmet. Akik vagy nem mennek mindenféle szutykos oldalra, vagy kiegészítik a védelmet azzal, hogy az Edge-et használják (SmartScreen szűrő), és még van mellette egy Malwarebytes Premium szükség esetén, de legalább egy Adguard, mert az MBAM-ból már nem adnak el évek óta élettartam licences verziót, Adguardból pedig a hetekben vásároltam, és nagyon megérte, főleg, hogy 2 PC + 2 Android eszközre licenceltem.
Szűri is a sok szutykot rendesen, Windows 10-en is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macska topik
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest