Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az ötlet abból jött, hogy volt rá precedens, hogy a Windows 7 biztonsági mentés-t jelző kis órajelről megfeledkeztem, és leküldtem alvadni a gépet ... Persze a Windows 7 nem szólt, hogy ejnye már, csak a biztonsági mentés ment a levesbe

Na meg a kisebbik gépen amin az MSE van nincs UPS és ugye egy áramingadozás is okozhatna hasonlót.. persze kicsi az esély , bár nálam másokkal ellentétben napi háromszori frissítés miatt kicsit nagyobb :-)
Szmi: néha velem is előfordult betöltés után, hogy későn kapott észbe, ezzel nem kell foglalkozni, mert a bejelentkezés utáni maximum 2 -3 percben úgyis átvált

-
szmi
tag
Köszi!Már kezdtem parázni hogy az eredeti win7 mégsem eredeti,mert olvastam hogy máshol az csinált ilyet.Amíg magától visszakapcsolja nem érdekel,csak azért furcsa mert péntek óta 1x sem csinált ilyet ma meg már 2x.Azért futtatok 1 teljes keresést,meg esetleg 1 Kaspersky Virus Removal toolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest