Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Közben végigrágtam magam a group policy-ben a beállításokon, megnéztem mi mit jelent, sok hasznos funkció be van kapcsolva, nem is nyúltam hozzá (csak a mail és removable disc ellenőrzést kapcsoltam be), valamint a karanténban, hogy pár nap után automatikusan törölje, ami ott van.
Nos, ami a MAPS és MpEngine belllításait illeti (érdekes módon nekem a group policy nem magyarul, hanem angolul jelenik meg, így használnom kellett a google fordítót, de nagyjából értem, miről van szó), az alábbi módon állítottam be:
MAPS:
1. Configure the "block at first sight" feature - enabled
2. Join MS MAPS - Advanced MAPS (Win10 alatt a Basic maps már nem érhető, ezen beállítást automatikusan advanced-re emeli)
3. Configure local setting override for reporting to MS MAPS - Not configured (ezen beállításon hagyva ha jól értettem, a group policyben lévő beállítás elsőbbséget élvez)
4. Send file samples when further analysis is required - Send safe samples (always prompt-ra állítva ez nem aktiválódik)MpEngine:
1. Configure extended cloud check - enabled (specify the extended cloud check time in seconds - 50 - vagyis így max 60s)
2. Select cloud protection level - nos, ezt nem tudom, be kell kapcsolni, hogy a MAPS és az MpEngine rendesen működjön, ha igen - enabled - és azon belül a default protection-t nem engedi, csak a high protection level-t (ez esetben megnőhet a hamis riasztások száma).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest