- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion
üzenetére
Ezt a bakolás elleni védelmet én sem értem pontosan!
A bank hivatalos online oldala adott. Maximum ha valamilyen nem kívánatos levélben jön egy olyan info az álbank oldallal, akkor arra rákattint a user és beszívja a dolgot. De, ugye alap, hogy ha van a bankomnak egy hivatalos oldala, akkor azt minimum elmentem a böngészőben a könyvjelzők közé és csak azt használom, illetve nem nyitok meg ilyen leveleket sosem!
Első probléma kizárva!
Második, hogy valamilyen adatlopó program fut a háttérben ami ellopja a banki adatokat begépeléskor.
Ha jól tudom a Netbank védelmek úgy működnek, hogy a bank oldala védett böngészőben nyíliik meg! Ez rendben is van, de ettől még az adatlopó ellophatja a billentyűzet leütések alapján a belépési adatokat! Erre volna megoldás egy virtuális billentyűzet.
A Kaspersky pl. ezt tudja. A többit nem tudom, mert nem próbáltam.Szóval, itt igazából csak az adatlopó programok okozhatnak igazán problémát, ha a user nem birka és nem ül fel minden csaló ímélnek.

Egyébiránt pedig már nem elég csak begépelni a jelszókat a banki oldalakon! Van plusz okosság mint a Te esetedben is amivel hitelesíteni kell az infokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest