- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
daimonion
üzenetére
Ez érdekes,azt hittem neked a pro verzió fogta meg,no mindegy,újra tettem a rendszert nem akarok kisérletezgetni,elég hogy a pup védelmet regeditben belőttem,amúgy sem használom rendszergazdaként a gépet.Nem iszom,nem dohányzok,nem is kávézok,se energia ital,se üdítő se semmi,elég nekem a tiszta csapvíz,szerencsére nálunk kiválló minőségű csapvíz van,abból meg jófajta zöldteát csinálok ha épp kell,mást nem.Úgy hogy össze tudom tenni pro ra a pénzt.Egyébként van a hardveraprón,jogtiszta win 10 pro is,15 ezerért,nem felhasznált, bontatlan, EU-ban továbbértékesíthető licensz.Most nem jön be az oldal valamiért,nem tudom linkelni.Ennél a felhasználónál lehet elérni,sok ajánlással. (Schawo) Jövőre esedékes,mert akkor lesz gép véve..kb

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saros (PS5)
- Parfüm topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- iPhone topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest