Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Egyelőre ott tartunk, hogy én tapasztaltam azt, amit a linkelt netes cikkekben is írnak. Illetve nemrég a rendszer topikjában más is említette, hogy nála a Defender komolyabban lassította a működést. Aztán, hogy általánosan, a többségnél mi a helyzet, az más dolog. Valamint, ha csak beállítás kérdése, vagy egy frissítéssel javítják, akkor nekem az is megfelel, nem feltétlen tervezem mindenhol lecserélni. Pláne, hogy azért egyik-másik külső AV is komoly terhelést tud produkálni, nálam korábban pl. a Bitdefender és a G DATA pont ilyen volt. Az ESET szoftvereivel viszont többnyire pozitív tapasztalataim vannak ilyen téren, azok alig fogták a gépet, nem különösebben lehetett észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest