Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltzsolt

addikt

Mobilon van gondom az Outlook/OneDrive stb. belépéssel.
    Android 12-re frissített a telefonom, gyári visszaállítás is megvolt.
    De ezekután nem enged be egy Ms alkalmazásba sem, mivel a jelszó el lett távolítva fiókban és az Authenticator-ral léptem be. De mivel az Authentitócator is újra lett telepítve, erre az Authenticatorra küld kódot, amit nem tudok aktiválni, hisz oda sem enged be, mert ugyebár nem vagyok belépve és azt mondja, hogy előtte lépjek be a fiókba, de oda meg nem tzóudok az alkalamzás nélkül. :W :W
    Kértem másik módot, de akkor küld kódot sms-ben, beírom, küld kódot utána emailben is, beírom és feldob egy jelszó megváltoztatás oldalt, amit én nem akarok, hisz nincs is a fiókomhoz már jelszó.. majd utána kezdem elölről, mert ugyebár , amikor beírok egy jelszót, akkor hibát dob és jelzi, hogy próbálkozzak újból. Ezek után meg már nem dob sehova kódot, mert szerinte aznap már sokszor próbálkoztam és próbálkozzam holna. Ez megy harmadik napja.... Netes felületen egyelőre be tudok lépni, mert az otthoni laptopomon be vagyok jelentkezve.. de ha onnan is kidob, akkor szarban vagyok, hogy miként férjek hozzá az előfizetéses Ms365 fiókomhoz... munkahelyi gépen már nem is tudok a kód miatt belépni. És netes felületen sem tudok változtatni a biztonsági beállításokon, mert ugyebár akkor is kódot küld, hogy tovább tudjak lépni, az meg nem megy a fenti probléma miatt.
    Ha tud valaki megoldást szívesen venném, előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák