Új hozzászólás Aktív témák
-
loscsaba86
újonc
Szia TRob1!
Köszi a valaszt!
Igen, a Chromebol ment nekem is, csak az a baj, hogy meg utana siman pakolgatni kell, mert ugye nekem a Chromeban minden a Konyvjelzosavon felul volt, ez az Edge meg nem oda pakolja, ha importalsz. Mindent at kell szepen huzogatni, hogy az Edge-ben is a fenti savon legyen....
Megnezem ezt a felhos temat, hogyan megy a szinkron.
Amugy mit lehet sejteni, hogy mikor lesz benne kb. a rendes verziokban is az Export? Mert nem lattam datumot az insederes cikknel.
Koszi meg 1x!
-
loscsaba86
újonc
Sziasztok!
Na feltettem én is a Win10-et és úgy döntöttem, megnézzük az Edge böngészőt. Egész jó, de nagyon nem jön be az, ahogy a könyvjelzőket kezeli.
Az importálás egy kész kerülőutas dolog (vagy Exploreren keresztül vagy EdgeManage-dzsel), de kiexportálni, hogy később újra be tudjam importálni a cuccokat már nem lehet. Ezt jól elk....rta sztem a Microsoft, elég felületes lett ez a megoldás. Az EdgeManage-ben igaz van export funkció, de az állandóan azt írja ki, hogy
"Could not write to the HTML file. Invalid url. Host name can not be analyzed."Szóval elég gáz a könyvjelzős / kedvences része a proginak....
Van valakinek vmi használható ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest