- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
loscsaba86 #495 üzenetére
Háááát, nem tudom mikor lesz, de szerintem legelőbb csak a márciusi újabb nagyobb update-ben.
-
TRob1
veterán
válasz
loscsaba86 #493 üzenetére
Az exportálás hivatalosan még nincs benne (nem is értem miért maradt ki alapból), de hamarosan lesz. Insiderben már van.
Az importálás nálam alapból működött a már fenn lévő másik böngészőből - se IE se Manage nem kellett (tud IE-ből, Chrome-ból és FF-ból is):
(viszont a fájlból import is benne lesz a fentebbi link szerint)
Egyébként szinkronizál a felhővel, tehát "elvileg" nem veszhetnek el, és ha újratelepítesz, ott lesz minden (másik rendszerre is simán átpakolta, ott voltak mire megnéztem) Csak ugye az Edge-ből egy másik böngészőbe való átvitel nehézkes még kissé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest