- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Mi is az oprendszer? Mer' ha XP, akkor a miki funkció asszem csak akkor működik rendesen, ha a kártya beállításainál az 5.1-es módot visszaállítod stereo-ba. (ha jól emlékszem legalábbis, akkor ennyi kehe volt a drivernek. Win2000 alatt már tök jó volt). Egy próbát megér!
-
DM-Fan
nagyúr
Tévedel, kérlek. A pick-up is egy mikrofon. Gondolj bele. Ha közvetlenül csak a gitárt kötöm a gépre, úgy, hogy kihagyom az effekprocit, akkor a gitárban nincs áramforrás, csak a pick-upok vannak a mikibemenetre kötve, közben nincs erősítés. És egyébként a pedál sem erősít jelet, azért kell erősítőbe dugni. (Jó, igaz, hogy annak már erősebb jele van és az már a line-in-be dugva is simán jó.)
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Nekem anno semmi gondom nem volt vele, azon keresztül kötöttem a gitár-effektpedálomat a géphez és én is boost-oltam, le is bontottam vele a házat. Pedig nekem csak egy szar, noname kártyám volt. Lehet, hogy a Genius túl jó márka ehhez a chip-hez.
Persze, hogy nincs új driver. Minek? Nem igazán tudhatna többet új driverrel sem, a legutolsó meg tök jól működött.
Biztos, hogy nem a line-in-be dugtad, amit bedugtál? (a piros aljzat lenne a mic, a kék line-in). Egyébként mit dugtál bele?
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
A kérdésed szvsz mehetett volna az azonnali kérdések órája c. topikba is, na mindegy. Emlékeim szerint a C-Media chip tudja a microphone boost-ot, úgyhogy sztem tegyél fel a karihoz egy sima C-Media drivert és megoldódik a dolog.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest