Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
András.
tag
Madige, adnál egy-két tanácsot? Próbálkozok a livekompóval, de a - főleg a földi részeken - magas képzajjal nem tudok mit kezdeni...
-
András.
tag
madgie, merre találom a Live Composite Mode-ot? Még zavaros nekem ez a menürendszer...
Addig is, míg felkeresek egy szemészt, nem fogja (tovább) rontani a látásom ez az igen nagyfokú dioptriakorrekció az EVF-ben?
-
András.
tag
Az az érdekes, hogy a családi kompakt EVF-jében jól látok mindent, pedig ott nincs lehetőség korrekcióra...

-
András.
tag
Megérkezett ma a gép, nagyon tetszik

Egyetlen dolog aggaszt: az EVF-ben nullás dioptria-korrekcióval homályosan látom a feliratokat, el kell tekernem a tárcsát majdnem akadásig a + irányba, hogy tisztán lássak mindent, pedig nem vagyok szemüveges. Ez gond, menjek szemorvoshoz? Vagy hogy van ez? Remélem nem kérdezek nagyon nagy hülyeséget...
Másik kérdésem: merre találom a Live Composite Mode-ot? Még kicsit új vagyok s elveszek az almenük sűrűjében. -
András.
tag
E-M10 lesz végül, a Live Composite mode lett a döntő tényező. Tulajoktól kérdezném, a dobozban volt nyakpánt? A neten azt írja van, de egy unboxing vagy bemutató videóban sem láttam...
-
András.
tag
Üdv!
Gondolkodom OM-D vásárláson mostanság, eddig az E-M10 volt a befutó nálam, ám ma megláttam az E-M5-öt egy jó kis akcióban. A gép, egy M.Zuiko Digital 45mm f/1.8 MSC és egy Olympus HLD-6 markolat együtt 275k forint, míg E-M10-et 300k HUF-ért tudnék venni csupán gép + a fent említett obi felállásban. Melyiket éri meg szerintetek jobban? A 10-nél vonzó a Focus Peaking, a WiFi vezérlés lehetősége,a jobb EVF és kijelző valamint a képfeldolgozó processzor, míg az 5-nél az időjárás állóság, a jobb stabi, valamint ez az akció (picivel szebbnek is találom, de ez szinte lényegtelen...)
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Powerbank topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Építő/felújító topik
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest