Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
András.
tag
Madige, adnál egy-két tanácsot? Próbálkozok a livekompóval, de a - főleg a földi részeken - magas képzajjal nem tudok mit kezdeni...
-
András.
tag
madgie, merre találom a Live Composite Mode-ot? Még zavaros nekem ez a menürendszer...
Addig is, míg felkeresek egy szemészt, nem fogja (tovább) rontani a látásom ez az igen nagyfokú dioptriakorrekció az EVF-ben?
-
András.
tag
Az az érdekes, hogy a családi kompakt EVF-jében jól látok mindent, pedig ott nincs lehetőség korrekcióra...

-
András.
tag
Megérkezett ma a gép, nagyon tetszik

Egyetlen dolog aggaszt: az EVF-ben nullás dioptria-korrekcióval homályosan látom a feliratokat, el kell tekernem a tárcsát majdnem akadásig a + irányba, hogy tisztán lássak mindent, pedig nem vagyok szemüveges. Ez gond, menjek szemorvoshoz? Vagy hogy van ez? Remélem nem kérdezek nagyon nagy hülyeséget...
Másik kérdésem: merre találom a Live Composite Mode-ot? Még kicsit új vagyok s elveszek az almenük sűrűjében. -
András.
tag
E-M10 lesz végül, a Live Composite mode lett a döntő tényező. Tulajoktól kérdezném, a dobozban volt nyakpánt? A neten azt írja van, de egy unboxing vagy bemutató videóban sem láttam...
-
András.
tag
Üdv!
Gondolkodom OM-D vásárláson mostanság, eddig az E-M10 volt a befutó nálam, ám ma megláttam az E-M5-öt egy jó kis akcióban. A gép, egy M.Zuiko Digital 45mm f/1.8 MSC és egy Olympus HLD-6 markolat együtt 275k forint, míg E-M10-et 300k HUF-ért tudnék venni csupán gép + a fent említett obi felállásban. Melyiket éri meg szerintetek jobban? A 10-nél vonzó a Focus Peaking, a WiFi vezérlés lehetősége,a jobb EVF és kijelző valamint a képfeldolgozó processzor, míg az 5-nél az időjárás állóság, a jobb stabi, valamint ez az akció (picivel szebbnek is találom, de ez szinte lényegtelen...)
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest