Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Csak azért mondom, mert én sem ok nélkül választottam az m43 rendszert, mivel elsődlegesen a kis méret és súly számít, de fontos még az ár és a szolgáltatások is, az objektívek minőségéről már nem is beszélve.
Nálam is minden évben egyszer előkerül az FF-re váltás, de valahogy mindig arra jutok, hogy ha ugyanezt a potenciált ki szeretném építeni, akkor 4-500k plusz ráfordítást igényelne, amit nem is ér meg nekem, de nem is tudom jelenleg megfinanszírozni, és még ez is csak a kompromisszumos megoldás. Ha valaki fotózással foglalkozik főállásban, annak persze megoldható, de akinek csak hobbi és nem termel pénzt vele, annak jobban át kell gondolnia egy ilyen lépést.Mindenki: nem kell ilyen borúlátónak lenni. Anno a Minolta is gazdát cserélt, látjuk mi lett belőle pedig temették, a Pentaxot is eladták, mégsem halt ki, úgyhogy van azért remény. A jövő csak az új tulajdonostól függ, mivel ha jól emlékszem akkor a gyártás és értékesítés mellé a fejlesztést is megkapták, így elvileg minden adott lehet akár még egy komolyabb fejlődéshez is. Az egész ügyben a legszomorúbb igazából a kommunikáció. Az Oly még pár hónappal ezelőtt is masszívan tagadta az eladást vagy bezárást, ami a mostani nyilatkozat fényében egyértelműen hazugság volt. Ezt szerintem nem így kellett volna kezelni, mert ezzel hiteltelenné tették magukat, ami viszont a jelenlegi helyzetben "tömeges" rendszerváltási hullámot okozhat, ígérjenek eztán bármit.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Igazad van. Másrészt meg amilyen szerviz árak vannak az Olynál egy meghibásodás felért egy gazdasági totál kárral. Tehát, ha úgy tudsz rá tekinteni mint egy csúcskompaktra (aminél sok esetben jobb), akkor vettél valamit, amit használsz amíg tönkre nem megy.
Ami biztos, hogy ilyen kiépített rendszerem másik soha nem lesz. (Ennek a másik olvasata, hogy egy csomó pénzt elb***m olyasmire amit nem igazán használok
) Viszont a mostani még sokáig le fogja fedni az igényeimet, ha nem megy tönkre. A jövőről meg majd gondolokdom amikor muszáj lesz az akkori lehetőségek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Powerbank topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Építő/felújító topik
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Viszont a mostani még sokáig le fogja fedni az igényeimet, ha nem megy tönkre. A jövőről meg majd gondolokdom amikor muszáj lesz az akkori lehetőségek szerint.