Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
lugosi
üzenetére
Szerintem mielőtt beleugrassz tedd próbára keretében hozz el egy Olympus vázat, nehogy csalódás érjen.
Nekem pl. megszokhatatlan volt az Olympus gombkiosztása (illetve a Panán megszokott 4 irányú kiosztás nem gombra programozhatósága) ahogy E-M10 II-nél a váz tetején lévő gombok mérete/használata is, és a hátsó tárcsa nyomásra funkcióváltó működése is hiányzott. -
nozs23
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Igazából G9 utódról szó sem volt, sokan G90 utódot vártak a neve miatt, de ez nem az.
G9/GH5 folytatását év vége felé pletykálják talán.
Én a helyükben egy csúcsmodellt csinálnék, ami tényleg nagyon jó videóra is (szerintem csak ez a hybrid út járható sikeresen a MFT jövőjében). Nem olyan nagy a piacuk, hogy két flagshippel szegregálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest