Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
nekem kb pont akkorának tűnik a g5, pont ezért kezdtem filózni rajta...szal méret kb azonos, és rendes markolat is van rajta

Lassú Víz:
"A hogy néz ki csak a mennyire kényelmes használni, és a milyen lesz a végeredmény után kerülhet szóba."
kár, hogy ebben az árkategóriában mft fronton a szépség/marha jó anyagminőség és a jó ár-érték arány/használhatóság kizárják egymást...oly-ból a legolcsóbb evf-es "rendes" gép az e-m5, ami még mindig nagyon drága a pana g-khez képest... -
jjeahh
nagyúr
annak nagyon-nagyon örvendenék, ha lekapnád a 45-össel
sajnos sehol nem találok közös képet...ha nem nex mellett döntök, valszeg valamelyik pana kéne, mellé a 45-ös, később panaleica 25, majd valami nagylátó zumm, ha addig nem lesz olcsó alternatíva, mint ezek a kowa cuccok. magas iso-t meddig bírja? tesztképek alapján sosem tudom eldönteni, e-p1 tesztben is úgy tűnt iso1600 még rendben lesz, a valóságban viszont 800-at sem szívesen használom
van ezeknek a vázaknak valami komoly buktatója, szériahibája, amiről tudnom kéne?MrChris: nem kell vidi

Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos sehol nem találok közös képet...ha nem nex mellett döntök, valszeg valamelyik pana kéne, mellé a 45-ös, később panaleica 25, majd valami nagylátó zumm, ha addig nem lesz olcsó alternatíva, mint ezek a kowa cuccok. magas iso-t meddig bírja? tesztképek alapján sosem tudom eldönteni, e-p1 tesztben is úgy tűnt iso1600 még rendben lesz, a valóságban viszont 800-at sem szívesen használom
van ezeknek a vázaknak valami komoly buktatója, szériahibája, amiről tudnom kéne?