Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
A filmes gép használata hasonlít a lemezjátszó használatához. Érezhetően más, és bizonyos körülmények között (megfelelő játszó, lemez, valamint jó film, objektív és téma) esetén számottevően jobb tud lenni a digitális változatnál. Digitális mellett nagyon erős érv a kényelem. Hifinél ezt verhetetlen érvnek találom, mert az pont a semmittevésről szól, de a fotózás amúgy is egy cselekvő hobbi, akkor miért ne lehetne legalább időnként filmezgetni, manuálozni hipszterhacuka nélkül?
Persze a munka este megint más, az nem hobbi, nincs helye a vacakolásnak.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
ok, sztem természetes, hogy megvan az ellentábora is
mint minden másnak..kinek a pap, kinek a papné...viszont még sosem láttam manuálozót, aki könyökből elutasítja az af obikat, olyan emberek viszont vannak, akik csak autófókuszálni szeretnek...nemrég vitatkoztam erről m3ss kollégával, neki pl tökmindegy milyen vázzal fotózik, lehet akár kölcsöngép is, csak kézreálljon a cucc, legyen gyors af, manuálfókusz csak zavaró tényező
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mint minden másnak..kinek a pap, kinek a papné...viszont még sosem láttam manuálozót, aki könyökből elutasítja az af obikat, olyan emberek viszont vannak, akik csak autófókuszálni szeretnek...nemrég vitatkoztam erről m3ss kollégával, neki pl tökmindegy milyen vázzal fotózik, lehet akár kölcsöngép is, csak kézreálljon a cucc, legyen gyors af, manuálfókusz csak zavaró tényező